• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Everton prati Ivanovića

Autor mondo.rs

Srpski veteran posle devet godina će napustiti Čelsi, pitanje je samo da li ovog meseca ili u letnjem prelaznom roku.

Branislav Ivanović u septembru je platio ceh za uzastopne poraze Čelsija od Liverpula i Arsenala, a rezultati ekipe nakon toga (promenjena je i formacija u kojoj tim nastupa) dali su za pravo menadžeru Antoniju Konteu.

"Plavci" su nanizali 15 pobeda u 16 utakmica za bodove, od toga 13 zaredom.

Ubedljivo vode na tabeli Premijer lige, a s obzirom na lagan ritam - takmiče se još samo u FA kupu - nema potrebe, ni razloga, da Konte odustaje od postave u kojoj poslednji bedem ispred golmana Kurtoe čine Kejhil, David Luiz i Aspilikueta.

Ivanović je u poslednja četiri meseca samo jednom odigrao svih 90 minuta, u FA kupu protiv trećeligaša Piterboroa, dok je u Premijer ligi kao rezerva sakupio sedam nastupa i proveo na terenu ukupno 44 minuta!

Ostrvski mediji pišu da bi srpski veteran, kome ugovor sa Čelsijem ističe na leto, mogao da promeni sredinu već do kraja januarskog prelaznog roka, a kao moguća destinacija pominje se Everton.

Kombinacija sa "karamelama" mogla bi da postane vrlo realna, ako sa Gudisona ode Fil Jagielka, koga želi nekoliko premijerligaša, a potreban mu je novi izazov, jer je u Evertonu punih 10 godina.

Čak i ako Bane Ivanović dočeka februar na Stamford Bridžu, jasno je da je neminovan rastanak u junu, kada će se na izlaznim vratima naći i klupska legenda Džon Teri, koga je Konte još više marginalizovao.

Reprezentativac Srbije stigao je u Čelsi januara 2008. iz moskovske Lokomotive. Plavi dres nosio je na 375 utakmica. Doprineo je osvajanju devet trofeja, uključujući Ligu šampiona 2012, Ligu Evrope 2013. i dve titule prvaka Engleske (2010, 2015).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC