• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su fudbaleri koje će Inter pokušati da dovede

Autor mondo.rs

"Nerazuri" nameravaju da se plasiraju u Ligu šampiona naredne sezone, a trenutno se nalazi na pet bodova zaostatka za timom koji će poslednji u evropsku elitu.

Fudbalski klub Inter planira na leto veliku potrošnju na transfere, a najveća želja je dovođenje Marka Veratija, preneli su danas italijanski mediji.

Interu na kraju ove sezone ističe zabrana transfera zbog ograničenja finansijskog fer-pleja, a kineski vlasnici žele da ulože veliki novac u ekipu tokom letnjeg prelaznog roka.

Verati je velika želja kluba u veznom redu, a njegova otkupna cena je oko 80 miliona evra. Veći problem od novca su interesovanja drugih klubova, pošto je italijanski reprezentativac na meti Real Madrida, Juventusa i Bajern Minhena.

Takođe, Inter razmatra dovođenje Lukasa Bilje iz Lacija, kao i Lorenca Pelegrinija iz Sasuola, ali je njegov transfer manje izvestan jer Roma ima pravo preče kupovine.

Prvi izbor u odbrani biće brazilski štoper Markinjos iz Pari Sen Žermena, a želje su još Kostas Manolas iz Rome i Stefan de Fraj iz Lacia.

Kada je reč o napadačima, Inter će pokušati da angažuje Federika Bernardeskija iz Fiorentine, koja će za trasnfer verovatno tražiti između 40 i 50 miliona evra.

Alternativa za Bernardeskija je krilni napadač Sasuola Domeniko Berardi, ali i kod njega u ugovoru postoji klauzula o prečoj kupovini, čiji je vlasnik Juventus.

Skauti Intera duže vreme prate napadača Arsenala Aleksisa Sančesa, kao i Džeksona Martinesa, koji nastupa u Kini za ekipu Djangsu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC