• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selta izdržala, "adios" Real!

Autor mondo.rs

Selta posle 2:2 na Balaidosu eliminisala Real Madrid u četvrtfinalu Kupa kralja.

Adios Real!

Orila se pesma na Balaidosu u sredu uveče. Selta je eliminisala Real Madrid iz Kupa kralja, posle zanimljivih i nadasve dramatičnih utakmica.

U Madridu je bilo 1:2, a u Vigu 2:2!

Posle autogola Danila u 44. minutu, kada je natrčao na loptu pošto je Francisko Kasilja odbranio zicer fudbalerima Selte, svima je bilo jasno da prava uzbuđenja tek predstoje, jer "bela zastava" za Real i Zinedina Zidana nisu opcija.

I tako je i bilo...

Kada je Kristijano Ronaldo u 62. minutu poslao "bombu" iz slobodnog udarca i izjednačio na 1:1, produžeci, a možda i pun preokret Madriđana bili su na vidiku. Tako nisu mislili domaći igrači. Odolevali su pritisku gostiju, a onda u 85. minutu rešili opstanak u Kupu kralja.

Danijel Vas je okončao akciju koja je ličila na Barsinu.

Lopta je išla od noge do noge, brza razmena odvijala na se na ivici kaznenog prostora, a kada odbrana Reala više nije znala gde se nalazi, Danac je dobio povratni pas od Sančeza Hozabeda i milimetarski preciznim udarcem nagovestio senzaciju. 

Rela je samo četiri minuta kasnije uspeo da izjednači preko Lukasa, koji se odlično snašao u gužvi posle kornera, ali sudijska nadoknada nije potrajala dovoljno da bi Zidanovi puleni postigli još jedan gol. 

Selta
Izvor: YouTube


Ranije u sredu Atletiko Madrid je rutinski završio posao protiv Eibara - 2:2. U prvom meču u Madridu bilo je 3:0 za "jorgandžije".

Deportivo Alaves, Atletiko Madrid i Selta su već u polufinalu. Čeka se još pobednik dvomeča Barselona - Real Sosijedad. Katalonci na svom stadionu u četvrtak uveče "brane" 1:0 iz San Sebastijana.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC