• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane se vraća u Rusiju?

Autor mondo.rs

Kapiten reprezentacije Srbije mogao bi u narednih nekoliko dana da napusti Čelsi i gotovo posle decenije da se vrati u rusku Premijer ligu

Branislav Ivanović mogao bi posle deset godina da se vrati u Rusiju.

Kapiten reprezentacije Srbije u Čelsi je stigao iz moskovske Lokomotive 2008. godine za 12 miliona evra, a sada je interesovanje za njega pokazao Zenit.

Zanimljivo je da je celu priču "otkrio" Andrea D’Amiko, menadžer defanzivca Zenita Domenika Krišita.

"Inter je, pre godinu dana, pokušao da angažuje Krišita, ali je Zenit odbio da ga proda. Sapunica o Krišitovom odlasku traje veoma dugo zbog njegove univerzalnosti. Sa Žirkovim na poziciji beka, Mirča Lučesku Krišita može da koristi kao centralnog defanzivnog igrača, međutim, Zenitu je potrebna zamena za Lombertsa i veoma je blizu angažovanja Ivanovića", izjavio je D'Amiko, prenosi "Sputnjik".

Iako su Everton, Lester i Vest Vem, takođe, u trci za doveđenje Ivanovića, "Dejli mejl" prenosi da je defanzivac Čelsija najbliži povratku u Rusiju.

Oni navode da je Ivanović već započeo pregovore sa Zenitom i da bi tokom vikenda mogao da otputuje u Rusiju i potpiše ugovor na tri i po godine.

Branislav Ivanović ima ugovor sa Čelsijem na još šest meseci, ali je londonski klub spreman da mu izađe i susret i odobri transfer ove zime. Oni su mu navodno već dozvolili da narednih dana ode u Rusiju, ako postigne dogovor i želi da parafira ugovor.

Ivanović je član Lokomotive iz Moskve bio od početka 2006. do početka 2008. godine i u tom periodu osvojio je Kup Rusije.

Sa Čelsijem, za koji je odigrao 376 mečeva, osvojio je, između ostalih, trofej Lige šampiona i Lige Evrope, kao i dve titule u Premijer ligi.

Ekipa Zenita, koja je prošle sezone bila treća u Premijer ligi Rusije, trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa 35 bodova, pet manje od vodećeg Spartaka iz Moskve.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC