• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Paločević: Uzbuđen i počastvovan

Autor mondo.rs

"Orlovi" odradili prvi trening u San Dijegu i poručuju da će biti spremni za utakmicu sa Sjedinjenim Državama.

 Aleksandar Paločević kapiten B reprezentacije Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin odredio je kapiten za meč protiv Sjedinjenih Američkih Država (San Dijego, nedelja, 22 časa).

To će biti vezista Vojvodine Aleksandar Paločević koji je imao sjajnu jesen u Novom Sadu.


"Za mene je to neverovatna stvar, biti kapiten reprezentacije, predvoditi saigrače u jednoj utakmici, istina prijateljskoj, ali za nas svakako od velikog značaja. Priznajem da sam i malo uzbuđen, ali i veoma počastvovan", kazao je on.


Reprezentativci su imali jutarnji trening oporavka, a na dan utakmice će imati još jedan.

"Osetio se umor na treningu, ali to je i normalno posle dugog puta i velike vremenske razlike. Mislim da će sve biti bolje posle drugog treninga", rekao je Paločević.

Selektor Muslin je kazao da će svi fudbaleri koji su otputovali u San Dijego dobiti šansu, s obzirom na to da je dozvoljeno šest izmena. Igrači se još uvek uigravaju, a Paločević poručuje da će biti "pravi" kada u nedelju istrče na teren "Kvalkom arene".

Izvor: MN PRESS


"Normalno je da to nije na nivou koji želimo s obzirom da smo tek nekoliko treninga obavili zajedno. Međutim, radimo i razgovaramo pred svaki trening, razgovaraćemo i pred utakmicu, i nadam se da će selektor uspeti sve to da ukomponuje, a mi na pravi način da sprovedemo na terenu. Važno je da ne gledamo sebe, nego da delujemo kao tim, budemo kompaktni i mislim da ćemo uspeti u tome", dodao je on.

Jedan od onih koji su igrali i prethodni meč u dresu superligaške reprezentacije, u porazu od Katara (0:3), je i fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić.

"Ima nas mnogo mladih u ovoj selekciji i duel protiv jednog ozbiljnog rivala kakav je SAD svakako predstavlja ogromno iskustvo za nas. Meni je ovo druga utakmica u reprezentaciji i nadam se da ću ispuniti očekivanja selektora Slavoljuba Muslina", dodao je.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i defanzivac Partizana Niša Saveljić posetio je reprezentaciju Srbije u hotelu "Vestin" i razgovarao sa generalnim sekretarom FSS Jovanom Šurbatovićem i članovima stručnog štaba Mladenom Krstajićem i Goranom Đorovićem.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC