• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo za mir u Realovoj kući

Autor mondo.rs

"Kraljevići" posle eliminacije iz Kupa slavili ubedljivu pobedu nad Sosijedadom, tako što su iskoristili gotovo svaku šansu za gol.

Fudbaleri Reala nisu propustili priliku da povećaju prednost u trci za titulom, nakon kikseva Barselone i Sevilje, ranije u nedelju.

Zahvaljujući pobedi nad Sosijedadom 3:0 (1:0), Real posle 20. kola ima četiri boda više i utakmicu manje od najbližih pratilaca, trenutno i jedinih pravih konkurenata, pošto je četvrtoplasirani Atletiko Madrid čak na "minus 10".

Tim Zinedina Zidana ušao je u nedeljni meč svestan da nije u najboljem momentu, jer je iz prethodnih pet utakmica u dva takmičenja izvukao samo jednu pobedu, pri tom ga je Selta u sredu eliminisala iz Kupa kralja.

Sosijedad je to pokušao da iskoristi, pa je tokom 90 minuta igre na stadionu "Santjago Bernabeu" bio potpuno ravnopravan evropskom šampionu. Međutim, klasa u napadačkom redu i spretnost u završnicama akcija bili su apsolutno na strani domaćina.

Real je potpuno iznenada poveo u 38. minutu, kada su se defanzivci Sosijedada uspavali i dozvolili Kristijanu Ronaldu da pošalje loptu u prostor Mateu Kovačiću. Hrvat je izbio sam pred golmana i znalački plasirao loptu u mrežu - 1:0.

Kada je u drugom poluvremenu izašao na teren sa željenim rezultatom, Real je mogao da odigra mnogo mirnije i već u 51. minutu su strelac i asistent iz prvog dela meča samo zamenili uloge. Akcija po istom obrascu, Kovačićeva lopta iza leđa odbrane i Ronaldo to ne promašuje - 2:0.

Ako je posle toga i bilo nekih dilema oko konačnog ishoda, otklonjene su u 74. minutu, kada je Martinez dobio drugi žuti karton.

"Rezervista" Alvaro Morata u 82. minutu je glavom iz blizine završio još jedan brz protivnapad i na asistenciju Lukasa Vaskeza postavio konačnih 3:0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC