• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEPO: Zvezdaši pomogli Partizanu

Autor mondo.rs

Može i ovako! Kad se udruže zvezdaši i partizanovci, rezultat je OVO!

  Zvezdaši pomogli Partizanu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Vaterpolo klub Partizan je, kao i mnogi drugi klubovi, u velikim finansijskim problemima.

Mnogi bivši igrači Partizana apeluju da se ovoj vaterpolo instituciji pomogne, ali ima i onih koji su sa reči prešli na dela.

Bivši poslovni direktor i generalni sekretar FK Crvena zvezda, ali i nekadašnji funkcioner VK Partizan Đorđe Stefanović predložio je Andriji Prlainoviću, proslavljenom reprezentativcu Srbije, nekadašnjem igraču Partizana i Zvezde da mađarski Solnok ugosti generaciju igrača Partizana rođenih 2002. godine.

Prlainović je ideju preneo saigračima iz reprezentacije Živku Gociću i Milanu Aleksiću, koji godinama igraju u Mađarskoj, i ideja je odmah realizovana!

Partizanova deca su došli u mađarski Solnok, za koji igraju Gocić, Aleksić, a od letos i Prlainović, kako bi mogli da treniraju dok se voda na bazenu Sportskog centra Banjica ne zagreje.

"Mi znamo kako smo vaspitani i odakle smo potekli gde smo naučili da budemo ljudi i šampioni. Smatrali smo da je najmanje što možemo da uradimo da ih pozovemo u našu drugu kuću što Solnok jeste. Pozvali smo generaciju dečaka koju trenira Ćirić, koji je deo našeg reprezentativnog tima", rekli su, veliki partizanovci, Gocić i Aleksić, prenosi supersport365

Prlainović je pokazao da ne zaboravlja klub sa kojim je 2011. godine osvojio titulu prvaka Evrope, sedmu u istoriji crno-belih.

"Sazreo sam na Banjici dosao sam jako mlad i znam koliko mi je redovno treniranje i celokupna škola na Banjici značila da postanem to što jesam. Ako smo već ukazivali na probleme mislim da je ovo najmanje što smo mogli da pomognemo ovim dečacima", istakao je Prlainović.

Dejan Savić u MONDU: Budućnost klupskog vaterpola je mračna

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC