• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokeza za MONDO: Ima ko misli o selektoru "orlića"

Autor mondo.rs

Predsednik FSS na Kipru uz srpske timove koji se pripremaju za nastavak Superlige. Najavljuje da će se uskoro znati ko vodi "orliće" na EP u Poljsku

 Kokeza za MONDO: Ima ko misli o selektoru "orlića" Izvor: MONDO/Neša Petrović
Izvor: MONDO/Neša Petrović

Tvrdo jezgro fudbalske Srbije okupiralo je obalu Sredozemnog mora. Od Limasola, preko Larnake i Pafosa, sve do Aja Nape. Javljaju se ideje, šalju predlozi, pokreću inicijative. Od juče postoje uslovi i za donošenje odluka. Pravosnažnih i neoborivih.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza, u društvu jednog od svojih bliskih saradnika Uroša Zekovića, doputovao je na Kipar da se lično uveri kako teku pripreme superligaša za prolećni deo prvenstva.

Zbog blizine hotela, prvi čovek srpskog fudbala najpre je posetio ekspediciju Čukaričkog i zadržao se u dužem razgovoru sa čelnikom kluba Draganom Obradovićem, sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem i trenerom Nenadom Lalatovićem.

Bila je to prilika da strateg tima sa Banovog brda još jednom, ovoga puta na pravu adresu, uputi apel i ponudi dokaze da nije zaslužio drakonsku suspenziju.

Kokeza je saslušao argumente, ali je sasvim jasno da će završnu reč imati Komisija za žalbe FSS koja će uskoro obavestiti Lalatovića o konačnoj odluci.

"Doputovali smo u utorak letom preko Atine. Iskoristićemo danas priliku da pogledamo jedno poluvreme utakmice koju Čukarički igra protiv Urala i da stignemo na drugi deo susreta između Partizana i Levskog. Vraćamo se već za dva dana i nećemo moći da vidimo na delu Crvenu zvezdu, ali za sredu uveče planiramo jednu zajedničku večeru sa čelnicima svih naših klubova koji trenutno borave na Kipru", izjavio je Kokeza kolumnisti MONDA Nebojši Petroviću.

Eto prilike za diskusiju i sučeljavanje mišljenja. O svemu. Nastavku sezone, promeni sistema takmičenja, Ligi ’B’ timova, kvoti stranaca... Možda predsednik Saveza dobije i zanimljiv predlog za naslednika Tomislava Sivića.

"Ne. To nije posao klupskih funkcionera. Ima ko razmišlja o selektoru mlade reprezentacije. To čak nije ni u mojoj nadležnosti i imam puno poverenje u Gorana Bunjevčevića i njegove saradnike. Ne slažem se sa vama da kasnimo sa izborom. Zakazali smo sastanak Izvršnog odbora i uskoro ćete saznati ime stratega koji će voditi orliće na Evropskom prvenstvu u Poljskoj", rekao je Kokeza.

Tačno tako. Nije toliko bitno da li se kasni sa inauguracijom. Mnogo je važnije da ne bude ponovo rešenje na kratke staze. Valjda je Dodić dovoljan nauk.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC