• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskreni Kalinić: Ne vrijedim 50 miliona evra

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Želim da naglasim da ne znam kolika je tačno ponuda bila, ali nije novac sve u životu. Tek sam prije godinu i po stigao u fudbal koji je zaista važan i nisam htio sada da odem, kaže Kalinić

Nikola Kalinić (29), fudbalski reprezentativac Hrvatske i prvotimac Fiorentine, za italijanske medije je kazao da misli da ne vrijedi 50 miliona evra, koliko je za njega u januaru bio spreman platiti kineski klub Tianjin.

Kalinić je bio samo jedan od mnogih evropskih igrača koji su dobili unosnu finansijsku ponudu iz Kine, ali je odlučio da odbije ponudu kluba čiji je trener Italijan Fabio Kanavaro.

“Da sam rekao da to bi bila završena stvar, čak iako nisam siguran šta je moj klub odgovorio. Kanavaro me je zvao, ali za mene je to pitanje zatvoreno i ne želim ga ponovo otvarati. Zaista ne vrijedim 50 miliona evra koliko je moja oslobađajuća klauzula u ugovoru i sumnjam da bi neko potrošio toliko novac na mene“, iskreno je rekao Kalinić, a potom objasnio razlog zbog kojeg je odbio veliki novac iz Kine:

“Želim da naglasim da ne znam kolika je tačno ponuda bila, ali nije novac sve u životu. Tek sam prije godinu i po stigao u fudbal koji je zaista važan i nisam htio sada da odem. Mislim da imam još puno toga dati evropskom fudbalu.“

Kalinić je izdanak omladinske škole splitskog Hajduka za koji je debitovao sa 17 godina. “Bile“ je napustio 2009. godine kada ga je kupio engleski Blekburn Rovers, a nakon dvije godine provedene na ostvru preselio je u ukrajinski Dnjepar. Dres Fiorentine nosi od ljeta 2015. godine, a za “viole“ je odigrao 71 takmičarsku utakmicu i postigao 27 golova. U dresu reprezentacije Hrvatske nastupio je 33 puta i u 13 navrata se upisao u strijelce.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC