• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Evo kako je FSS pomilovao Čačane!

Autor mondo.rs

A, oštećeni fudbaleri? Ništa... Mogu da se žale, nakon što plate, i čekaju leto u nadi da poštar ponovo neće izgubiti dopis. I tako u krug...

Dok se u Novom Pazaru prave da ne razumeju srpski, u Čačku se prave da nisu primili odluku za koju, inače, znaju.

Bilo kako bilo, epilog je isti - fudbaleri i treneri koji potražuju dugovanja od Novog Pazara i Borca neće biti zaštićeni ni ove zime, jer je FSS očigledno "odškrinuo" vrata superligašima da i bez izmirenih obaveza registruju zimus angažovana pojačanja.

Kraće rečeno, Savez i u Superliga i ovog puta zaštitili su klubove na štetu igrača i trenera.

Na Facebook profilu Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezvaisnost" objavljen je dopis u kom FSS obaveštava Čačane da je izgovor "nismo dobili vašu odluku" usvojen i da će ova "greška" biti ispravljena slanjem novog dopisa - a to u međuvremenu znači i stavljanje van snage odluke Disciplinske komisije FSS.

Kraće rečeno, FSS se složio da pogazi odluku FSS samo da bi prvenstvo bilo nastavljeno kada je zamišljeno.

Tačnije, u dopisu koji je potpisao predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović, kaže se sledeće:

"Odobrava se ponovno slanje Odluke Disciplinske komisije FS Srbije…"

A, potom i…

"Ukida se klauzula pravosnažnosti Odluke Disciplinske komsije FSS…"

Stefan Đorđević, Ivan Josović, Relja Šnjevarić i Vladimir Krstić neka čekaju... To što su dobili slučajeve pred Arbitražnim sudom Srbije i što su odluke pravosnažne i izvršne, ovog puta ne važi ništa.

Đorđević, Josović, Šnjevarić i Krstić, kao očigledno nezadovoljna strana, imaju pravo žalbe u roku od osam dana, ali tek nakon što uplate iznos od po sedam hiljada dinara na tekući račun FSS.

Ono što u dopisu nije navedeno, a jeste goruće pitanje, glasi - šta sada preostaje fudbalerima koji čekaju naplatu dugovanja? Da li je za očekivati da registracije zimus dovedenih fudbalera budu naknadno ukinute, sada kada će ti igrači imati pravo nastupa u prvim prolećnim utakmicama (čekajući da dopis ponovo "stigne" u Čačak) ili će nezadovoljna strana (čitaj: fudbaleri) morati da čekaju naredni prelazni rok, odnosno kraj avgusta 2017. godine, kada će poštar ponovo zagubiti dopis i tako u krug?

U "Nezavisnosti" su s pravom ogorčeni i, po navici, nemoćni da bilo šta promene, osim da povremeno preko Facebook profila obaveste javnost o tome s kakvim se sve problemima suočavaju fudbaleri u Srbiji.

"Pročitajte kako FSS daje podršku klubovima da varaju igrače. FSS je ukinuo zabranu FK Borac da registracije nove igrača sa obrazloženjem da je FK Borac podneo zahtev da im se dostavi odluka o kažnjavanju, jer je nisu primili", piše na Facebook profilu "Nezavisnosti", uz kasnije navedene teške optužbe na račun Fudbalskog saveza Srbije.



Superliga Srbije!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC