• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin: Spisak za Gruziju 9. marta

Autor mondo.rs

Selektor Srbije "snimaće" kandidate za nacionalni tim u Francuskoj i Belgiji, a njegovi saradnici su aktivni u Španiji, Portugalu, Engleskoj, Turskoj...

 Muslin: Spisak Srbije za Gruziju 9. marta Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije narednog meseca nastavlja takmičenje u grupi D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.

"Orlovi" posle četiri odigrana kola zauzimaju drugo mesto, sa dve pobede i dva remija, a do kraja ove sezone odigraće još dva meča za bodove - 24. marta u Tbilisiju protiv Gruzije i 11. juna protiv Velsa u Beogradu.

Slavoljub Muslin izjavio je za sajt FSS da će spisak igrača na koje računa za gostovanje u Gruziji objaviti 9. marta, a do tada će sa saradnicima nastaviti pažljivo da prati sve kandidate.

"U utorak odlazim u Francusku kako bih obnovio profi licencu, pa ću iskoristiti priliku da pogledam nekoliko utakmica u kojima će akteri biti naši igrači", rekao je Muslin, koji će iz Francuske produžiti u Belgiju, gde nastupaju Ivan Obradović, Uroš Spajić, Stefan Mitrović i drugi.

Muslin je naveo da je Goran Đorović u nedelju gledao utakmice Selta - Osasuna i Braga - Benfika, da je Zoran Filipović "ispratio" formu Lazara Markovića, a da će uskoro gledati Jagoša Vukovića u dresu turske Konje.

"Pred nama je još mnogo aktivnosti. Želja nam je da se uverimo u trenutno stanje svakog igrača, a spisak za Gruziju objaviću 9. marta", poručio je selektor.

On za naredni meč zbog kartona neće moći da računa na Matiju Nastasića i Aleksandra Kataija.

Zanimljivo je da je tokom zimskog prelaznog roka nekoliko reprezentativaca promenilo sredinu.Kapiten Branislav Ivanović je iz Čelsija prešao u Zenit, Lazar Marković je stigao u Hal, Luka Milivojević iz Olimpijakosa u Kristal Palas, a Filip Mladenović iz Kelna u Standard.

Republika Irska je lider naše grupe sa 10 bodova, "orlovi" su osvojili osam, Vels šest, Austrija četiri... Na Mundijal u Rusiju direktno ide pobednici grupa, a osam od devet drugoplasiranih probaće da se plasiraju kroz baraž.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC