• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real preživeo nemoguće - Ronaldo doneo bod!

Autor mondo.rs

Real Madrid je u 85. minutu gubio 3:1, imao igrača manje, ali je Kristijano Ronaldo glavom i "sa kreča" uspeo da donese bod Real Madridu protiv Las Palmasa.

Kakav meč na "Santjago Bernabeuu"!

Još za vikend u duelu protiv Viljareala videlo se da Real Madrid "nema daha" i da su "na mišiće" uspeli da slave u gostima, a blizu poraza bili su i protiv Las Palmasa, ali ga zahvaljući Kristijanu Ronaldu nisu doživeli!


Raspoloženi Las Palmas je odigrao savršen meč u Madridu i bio nadomak senzacije, vodili su 3:1, ali su na kraju platili ceh promašenim šansama i odluci trenera da se ne povuku.

Domaći su poveli preko Iska u 8. minutu, ali je već dva minuta kasnije Tanausu izjednačio. "Kola su krenula nizbrdo" kada je početkom drugog poluvremena isključen Garet Bejl zbog oštrog starta i guranja igrača Las Palmasa, a već u 55. minutu Džonatan Vijera je doveo goste u vođstvo golom iz jedanesterca koji je dosuđen nakon igranja rukama (!) Serhija Ramosa.

Real je krenuo ofanzivnije, a već u prvoj kontri (59. minut) Boateng je pogodio za novi gol.


Serhio Ramos je pogodio prečku, Hese, bivši igrač Reala, je imao tri-četiri kontre i šutirao u Kejlora Navasa, da bi Kristijano Ronaldo izborio bod za svoj tim!

Prvo je najbolji fudbaler sveta pogodio "sa kreča" u 86. minutu nakon igranja rukom igrača Las Palmasa, krajnje diskutabilna situacija, da bi u 90. minutu bio najviši u skoku nakon kornera Džejmsa Rodrigeza i glavom savladao golmana gostiju za konačnih:

REAL MADRID - LAS PALMAS 3:3 (1:1)

Tim sa Kanarskih Ostrva je bio blizu prve pobede na "Santjago Bernabeuu" u istoriji, a tek druge u gostima ove sezone i zbog odluke da se "nadigravaju" i postignu još neki gol - kaznio ih je daleko iskusniji rival koji je ko zna koliko puta uspevao na ovakav način da dobije "male timove".

"Upiraće" se prstom u Velšanina Gareta Bejla koji je "poludeo" u 47. minutu i šutnuo rivala, potom ga odgurnuo, i dobio dva brza žuta kartona - i to je umalo koštalo poraza njegov tim.


Real Madrid je od tog momenta bio u podređenom položaju, doduše Las Palmas je bio opasniji i u prvom poluvremenu kada je dominirao u posedu i u šansama, ali nakon što su prve dve akcije realizovali bez problema - delovali su nonšalantno u završnici i nisu uspeli da "ubiju" rivala.

"Sevale" su kontre svakih nekoliko minuta, ali da li su imali previše rešenja na raspolaganju, ili nisu bili sigurni šta da urade, ali igrači Las Palmasa su grešili i grešili u završnici.

Nije se očekivalo neko "buđenje" Reala, Kristijano Ronaldo je igrao užasan meč, sve dok jedna lopta sa desne strane nije pogodila igrača Kasteljana u ruku, a sudija, nakon malo konsultacija sa pomoćnikom, nije odlučio da pokaže jedanaesterac i od tada su i Real i Ronaldo živnuli.

Portugalac je postigao dva gola, nije dozvolio poraz, ali je Barsi prepustio prvo mesto.

Barselona sada ima bod više od Real Madrida, ali i meč više.

Real Madrid - Las Palmas
Izvor: YouTube


PRIMERA, 25. kolo:


Barselona - Sporting 5:1 (3:1)
/Mesi 9, Rodrigez ag 11, Suarez 27, Alkaser 49, Nejmar 65 - Kastro 21/

Osasuna - Viljareal 1:4 (0:2)
/Tores pen 64 - Sorijano 2, Soldado pen 27, Bore 74, 78/

Selta - Espanjol 2:2 (2:2)
/Aspas 21, Vas 30 - Moreno 28, Pjati 32/

Granada - Alaves 2:1 (1:0)
/Vakaso 38, Kuenka 53 - Kamarasa 57/

Real Madrid - Las Palmas 3:3 (1:1)
/Isko 8, Ronaldo 86p, 90 - Tanausu 10, Vijera 55, Boateng 59/


u utorak:

Real Sosijedad – Eibar 2:2 (1:1)
/Huanmi 14, Vela pen 67 - Eskalante 26, Leon 90+3/

Malaga - Betis 1:2 (1:0)
/Fornals 39 - Martin 48, Sanabrija 74/

Valensija - Leganes 1:0 (1:0)
/Mangala 29/

u četvrtak:

Deportivo - Atletiko (20.45)
Sevilja - Bilbao (21.30)

TABELA: Barselona 57, Real (-1) 56, Sevilja (-1) 52, Atletiko (-1) 45, Sosijedad 45, Viljareal 42, Eibar 39, Bilbao (-1) 38, Espanjol 36, Selta (-1) 35, Alaves 33, Valensija 29, Las Palmas (-1) 28, Betis (-1) 27, Malaga 26, Leganes 21, Deportivo (-2) 19, Sporting 17, Granada (-1) 16, Osasuna 10.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC