• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Zrinjskom se ne prijeti, ali...

Autor mondo.ba

...smatram da ćemo biti konkurentni i možda čak se vratiti sa pozitivnim rezultatom", rekao je šef stručnog štaba Krupe pred gostovanje u Mostaru.

 FK Krupa pred gostovanje Zrinjskom Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Krupe u okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine gostuju na stadionu "Pod Bijelim brijegom" kod aktuelnog šampiona.

POVEZANE VIJESTI

Strateg ekipe iz banjalučkog predgrađa Slobodan Starčević istakao je da nema kadrovskih problema pred susret sa "plemićima" s izuzetkom Radoslava Aleksića.

"U ovoj sedmici smo radili sa svih 22 igrača, igrači koji su bili suspendovani su oslobođeni suspenzije. Jedini nedostatak je Aleksić. U svakom slučaju u jednoj boljoj atmosferi dočekujemo utakmicu sa Zrinjskim, koji je lider na tabeli, prošlogodišnji prvak. Ne isplati se prijetiti takvoj ekipi. Međutim, mi obećavamo da ćemo odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. Ako ponovimo dobru igru iz odbrane uz ovaj kvalitet koji nam se vratio Elvir Koljić, Ozren Perić prema naprijed, smatram da ćemo biti konkurentni i možda čak se vratiti sa pozitivnim rezultatom", rekao je Starčević, a prenio klupski sajt.

SLičnog mišljenja je i napadač Krupe Ozren Perić.

"Idemo državnom šampionu da se nadigravamo i pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. Ja sam uvijek optimista, nadamo se da ćemo postići pozitivan rezultat iako znamo da je Zrinjski najbolja ekipa u BiH. Nama je cilj odraditi dobru pripremu za zadnje dvije utakmice protiv Čelika i Viteza i da ostvarimo taj ulazak u Ligu za prvaka".

Utakmica između Zrinjskog i Krupe je na rasporedu u subotu sa početkom u 15:00 časova uz direktan prenos na BHT 1.

PAROVI 20. KOLA PREMIJER LIGE BiH

Subota (15.00)

Vitez - Čelik
Olimpik - Sarajevo
Sloboda - Metalege
Široki Brijeg - Radnik
Željezničar - Mladost
Zrinjski - Krupa

TABELA: Zrinjski 39, Sarajevo 37, Željezničar 35, Radnik 33, Krupa 30, Sloboda 29, Široki Brijeg 26, Mladost 25, Vitez 20, Metalege BSI 18, Čelik 10, Olimpik 9.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Цицас

Da hocete ispasti iz lige bilo bi najbolje,zbog takvih kvazi klubova sportske institucije tavore i propadaju u nizim ligama.VOLIM BORAC VOLIM BANJALUKU....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC