• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enrike: Verujem u sjajnu partiju Barse

Autor mondo.rs

Trener Barselone sa optimizmom očekuje sredu i revanš susret sa Pari sen Žermenom, uprkos deficitu koji nije dostignut četvrt veka.

Kada je Pari sen Žermen 14. februara na Parku prinčeva deklasirao Barselonu (4:0), mnogi su ga već promovisali u učesnika četvrtfinala Lige šampiona.

Katalonci su u tom meču delovali tako slabo, da ih je bilo nemoguće zamisliti kako u revanšu nadoknađuju zaostatak od četiri gola, što inače nije uradio nijedan tim od osnivanja Lige šampiona u sezoni 1992/93.

Pobedili su nakon toga Leganes (2:1) golom iz penala u 90. minutu, a onda je usledilo gostovanje Atletiko Madridu, dobra igra i trijumf na stadionu "Visente Kalderon" (1:2), koji bi mogao da bude i prekretnica sezone za Lionela Mesija i drugove.

Sa lakoćom su nakon toga srušili Sporting iz Hihona (6:1) i Seltu (5:0), pa u revanš protiv PSŽ-a ulaze kao lideri Primere i u odličnom ritmu, počev od Mesija, koji je na poslednja četiri meča zatresao mrežu šest puta.

"Biće teško, ali čvrsto verujem da možemo da pružimo sjajnu partiju i vratimo se u život. U subotu protiv Selte smo odigrali jednu od najboljih utakmica poslednjih meseci, što nam je ulilo dodatno samopouzdanje. Imaćemo šansu da eliminišemo PSŽ", optimista je Luis Enrike.

Pariski "sveci" su 16 utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

"Biće to paklena utakmica. Znamo da Barselona veruje u svoj kam-bek i ako postoji tim koji je sposoban da nadoknadi 0:4, to je Barselona. Ali protivnik im je PSŽ. Biće im teško da to urade protiv nas", uzvratio je vezni fudbaler Blejz Matuidi.

Zanimljivo je da su Parižani poslednje četiri godine ispadali u četvrtfinalu Lige šampiona, dva puta upravo od Barse - 2013. i 2015. godine.

Revanš na Nou Kampu igra se u sredu od 20.45.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC