• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo, šta se dešava?

Autor mondo.rs

Najveća zvezda Real Madrida ozbiljno posrnuo u Ligi šampiona - na poslednjih šest mečeva nije postigao pogodak, što mu se nije dogodilo od 2008. godine, kada je igrao za Mančester junajted

Real Madrid izborio je plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Prošlogodišnji osvajač trofeja u revanš meču osmine finala savladao je Napoli u Rimu rezultatom 3:1 i obezbedio plasman među osam najboljih.

Madriđani su delovali sigurno, ostvarili su cilj, iako prva zvezda tima Kristijano Ronaldo nije uspeo u Napulju da se upiše u strelce.

Portugalac je meč pre toga, protiv Eibara u Primeri propustio zbog lakše povrede mišića, jer je Zinedin Zidan smatrao da mu je potrebni odmorniji i spremniji na meču protiv Napolija.

On je u Italiji imao nekoliko prilika, od kojih je najbolja bila u 29. minutu kada je na sjajnu asistenciju Benzeme, "izbacio" protivničkog golmana Rejnu, a onda iskosa sa desne strane umesto praznog gola pogodio stativu.

Ronaldo
Izvor: YouTube

Ronaldo je meč završio bez pogotka.

Zidan nije zadovoljan zbog toga, ali ono što ga mnogo više brine je činjenica da Portugalac nije uspeo da se upiše u strelce na poslednjih šest utakmica Lige šampiona!

Ronaldo, koji je sa 95 golova, najefikasniji strelac u istoriji Lige šampiona, takav negolgeterski "post", ne pamti još od 2008. godine.

Punih devet godina nije napravio toliku pauzu bez pogotka u najelitnijem evropskom takmičenju.

Ronaldo je poslednji put bio strelac u Ligi šampiona još 27. septembra, kada su Madriđani odigrali 2:2 protiv Borusije Dortmund, ali je uprkos njegovoj neefikasnosti Real od tada dao 20 golova.

Ronaldo je ove sezone na ukupno osam mečeva postigao samo dva gola u Ligi šampiona, a prvi u septembru protiv Sportinga na startu takmičenja, kada je na Santjago Bernabeu savladan Sporting iz Lisabona (2:1).

U Primeri je bio daleko efikasniji dao je 18, u Kupu kralja jednom se upisao u strelce, dok je na Svetskom prvenstvu klubova efikasan bio četiri puta na samo dva meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC