• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan potvrdio MONDU: "Bleki" blizu Firence

Autor mondo.rs

Partizan i Fiorentina blizu dogovora oko transfera Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića u italijanski klub. Ivica Iliev potvrdio MONDU da je realizacija transfera blizu.

 Partizan i Fiorentina blizu dogovora oko transfera Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića u italijans Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Juventus, Anderleht, Ajaks, Viljareal, Hamburger, a na kraju Fiorentina!

Nikola Milenković, kako sada stvari stoje, karijeru će nastaviti u Seriji A, ali neće pojačati "Staru damu", već klub iz Firence. Dogovor čelnika Partizana i italijanskog kluba trebalo bi da bude postignut do kraja nedelje.

MONDO je tim povodom kontaktirao sportskog direktora "parnog valjka", Ivicu Ilieva, koji je na pitanje da li transfer ide ka realizaciji, kratko odgovorio: "Da!"

Prema pisanju "Informera", Partizan bi na ime obeštećenja trebalo da dobije 5.100.000 evra, što je više od cifre koju je zimus nudio Anderleht (četiri miliona), a sa druge strane manje od one koju je navodno bio spreman Juventus da da (oko šest miliona).

Prema informacijama kojima raspolažu mediji u Italiji, crno-beli bi trebalo od narednog transfera Milenkovića da inkasiraju 15 odsto od dogovorene cifre.

Čelnici Partizana otputovali su u Firencu na završne pregovore. Ako sve bude po planu, Milenković će ostati član crno-belih do kraja sezone i tek onda se posvetiti obavezama u Fiorentini, koja se u Seriji A bori za plasman u Ligu Evrope.

Na korak od Fiorentine je i Dušan Vlahović. Cifra koja se spominje za mladog napadača Partizana iznosi 1.500.000 evra, s tim što bi Dušan ostao u redovima srpskog vicešampiona do 2018. godine.

Milenković i Vlahović nastaviće niz igrača Partizana koji su karijeru nastavili u Fiorentini. Pre štopera crno-belih za "ljubičaste" su igrali Stevan Joventić, Nikola Gulan, Matija Nastasić, Adem Ljajić...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC