• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijović: Dres Srbije je moj san!

Autor mondo.rs

Momak iz Sent Galena, koji je igrao za mladu reprezentaciju Švajcarske, raduje se pozivu Slavoljuba Muslina, ukoliko FIFA dozvoli.

I letimičan pogled na spisak reprezentacije Srbije za meč sa Gruzijom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji kaže nam da nemamo izrazitog golgetera.

Među pozvanim fudbalerima samo su trojica dala dvocifren broj golova: vezisti Dušan Tadić (10) i Zoran Tošić (11), dok je naš najefikasniji fudbaler štoper Branislav Ivanović (12).

U kvalifikacijama za EURO2016 nijedan naš napadač nije dao gol, dok je u aktuelnim kvalifikacijama Aleksandar Mitrović postigao već tri, a ukupno sedam otkako nosi dres "orlova".


Međutim, napadač Njukasla ne dobija mnogo šansi ove sezone kod Rafaela Beniteza. Ne pogađa mnogo ni Andrija Pavlović u Kopenhagenu, pa je pozvan i mladi reprezentativac i napadač Partizana Uroš Đurđević.

Želja Slavoljuba Muslina je i napadač rođen u Švajcarskoj - Aleksandar Prijović.

Potvrdio je da je zatražena administrativna dozvola FIFA i da je on za sada na širem spisku.

Ova informacija je obradovala napadača PAOK-a koji je postigao pet golova za grčki tim otkako je ovog januara stigao iz Legije, u kojoj je takođe tresao mreže.

"To je divna vest. Spreman sam i želim da igram za Srbiju. To bi mi bilo ostvarenje sna. Nisam se čuo u skorije vreme sa ljudima iz FSS i ne znam dokle je stigla komunikacija sa FIFA. Kad sam prešao u PAOK poslao sam dokumenta kako bi FSS zatražio tumačenje da li mogu da igram. Nestrpljivo čekam odgovor!", poručio je visoki napadač u razgovoru za "Sportski žurnal".

On je nastupao za omladinsku reprezentaciju Srbije, da bi se potom "prešaltovao" na mlađe kategorije reprezentacije Švajcarske (U20 i U21) u kojoj je rođen.

Nije igrao ni za jednu seniorsku reprezentaciju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC