• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smijeh u Mančesteru, povreda Pogbe, drama u Rimu!

Autor mondo.rs

Menhengladbah vodio 2:0 i ispao. Toti nije pomogao Romi. Rostov nije izlazio iz kaznenog ni kada je primio gol. Povreda Pogbe...

Bešiktaš
Genk
Selta
Ajaks
Anderleht
Lion
Mančester junajted
Šalke

Kuglice sa imenima ovih osam klubova biće izvučene u petak u 13 časova, kada u sjedištu UEFA u Nionu bude počeo žreb za četvrtfinale Lige Evrope.

Nakon što su u terminu od 19 časova ovog četvrtka uveče, plasman među osam najboljih izborili Bešiktaš, Selta i Genk, nešto kasnije uveče to pravo izborili su Ajaks, Mančester junajted, Anderleht i, u dvije najuzbudljivije utakmice večeri, Lion i Šalke.

Roma i Borusija Menhengladbah napadali su gotovo do 23 časa uveče, duboko u nadoknadi vremena na "Olimpiku" i "Borusija parku", ali nisu uspjeli da stignu do golova koji bi ih odveli dalje.

Poslije pobjede od 4:2 na "Žerlanu", Lion je poveo rano u Rimu i potom drhtao do posljednje sekunde, jer je "vučica" odbila da se preda, postigla dva gola do 60. minuta i onda punih 35 minuta atakovala sa svih strana na gol portugalskog čuvara mreže Antonija Lopesa... bezuspješno.

Trener Lućano Spaleti, dok je gledao kako sjajni Edin Džeko u nepovrat šalje neke od fantastičnih prilika u kojima se našao, pokušao je uvođenjem legendarnog Frančeska Totija u finišu utakmice da stigne do neophodnog trećeg gola, ali Rimljani nisu pronašli put do mreže. A, mogli su. Ili bolje reći morali.

Na kraju: Roma - Lion 2:1 (1:1), što je svakako manje loš scenario za eliminaciju od onog koji su u isto vrijeme potpisali fudbaleri Borusije Menhenghadbah.


All Goals & Highlights HD - AS Roma 2-1 Lyon 16...by marcelinocortese

Oni su iz Gelzenkirhena prije sedam dana vratili obećavajućih 1:1, imali 2:0 na rasprodatom stadonu već u prvom poluvremenu, ali im ta prednost nije donijela ništa osim ispadanja:

Menhengladbah - Šalke 2:2 (2:0), zahvaljujući pogocima Leona Gorecke u 54. i Nabila Bentaleba sa bijele tačke u 68. minutu.


All Goals & highlights - Borussia...by mohtv

Potom, pokušali su zeleno-crni da ponovo napadnu mrežu golmana Ralfa Farmana - ali izlaza iz novonastale situacije nije bilo. Šalke se odbranio i plasirao u četvrtfinale kao jedini predstavnik Bundeslige, očekujući ishod žrijeba na kojem će biti dva belgijska kluba i po jedan iz Turske, Španije, Holandije, Francuske i Engleske.

Pored Lestera, učesnika četvrtfinala Lige šampiona, Mančester junajted ostao je jedini klub iz Premijer lige u evro-kupovima zahvaljujući nevjerovatno defanzivnom izdanju fudbalera ruskog Rostova na "Old Trafordu", koji su se branili bukvalno tijelima u petercu, čak i nakon što je njihov bunker probio tandem Zlatan Ibrahimović - Huan Mata u 71. minutu.

Ibrinom asistencijom za Matu, Junajted je došao do vođstva poslije kojeg Rostov nije ni pomislio da istrči iz svog šesnaesterca izazivajući podsmjehe publike na stadionu - 1:0 (0:0).


All Goals Highlights man united 1-0 Rostovby kivancyildirim791

Loša stvar za menadžera "đavola" Žozea Murinja je povreda Pola Pogbe kojeg je u 48. minutu morao da zamijeni Maruan Felaini.

Pročitajte sve rezultate i strelce revanš mečeva osmine finala Lige Evrope.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC