• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Možda je Junajted preveliki klub za Murinja"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Nikada nisam čuo toliko gluposti u mom životu. Zašto moramo slušati to smeće? To što on govori su samo besmislice", rekao legendarni fudbaler Mančester junajteda Roj Kin.

Igračka legenda Mančester junajteda Roj Kin oštro je reagovao na nove medijske istupe klupskog menadžera Žoze Murinja, koji se žalio na gust raspored. Kin smatra da portugalski trener priča besmislice, te da je možda za njega Junajted preveliki klub.

POVEZANE VIJESTI

Uprkos činjenici da je njegov tim sinoćnom pobjedom protiv Rostova rezultatom 1:0 ostvario plasman u četvrtfinale Lige Evrope, Murinjo je nakon utakmice iznio niz primjedbi na zgusnuti raspored.

"Nikada nisam čuo toliko gluposti u mom životu. Zašto moramo slušati to smeće? To što on govori su samo besmislice", ispalio je Kin za britansku mrežu ITV te dodao:

"On je menadžer Mančester junajteda, jednog od najvećih klubova na planeti. Ima ekipu, igrače i žali se na raspored i umor. Možda je klub prevelik za njega, izgleda da se ne može nositi sa svim zahtjevima na utakmicama. Kakvim utakmicama? Rezerve Mančester junajterda mogu dobiti tu utakmicu."

Murinjo je sinoć poslije trijumfa nad Rostovom izjavio kako će u nedjelju "đavoli" izgubiti gostujuću utakmicu kod Midlsbroa u 29. kolu. Kao razlog naveo je zgusnut raspored i umor svojih igrača.

Junajted je u ponedjeljak ispao u četvrtfinalu FA kupa od Čelsija, prethodno je osvojio Liga kup, u prvenstvu zauzima šesto mjesto, a u Ligi Evrope je u četvrtfinalu.

Uoči nedjeljne utakmice, Midlsbro je na pretposljednjem mjestu sa 22 boda, a u četvrtak je smijenio dosadašnjeg trenera Aitora Karanku.

Kin je u periodu od 1993. do 2006. godine za Mančester junajted odigrao 480 takmičarskih utakmica i postigao 51 gol. Osvojio je sedam naslova šampiona Engleske, po četiri nacionalna Superkupa i Kupa, dok je po jednom došao do pehara u Ligi šampiona i Interkontinentalnom kupu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC