• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudan intervju Pepa posle 1:1: Nikad ponosniji!

Autor mondo.rs

Pep Gvardiola posle remija protiv Liverpula (1:1) kazao da je prezadovoljan partijom svojih fudbalera kao i da je to "jedan od najsrećnijih trenutaka" u njegovoj karijeri.

Mančester siti i Liverpul su odigrali jedan od boljih mečeva ove sezone u Premijer ligi, ali su na kraju viđena samo dva gola i podela bodova zbog koje lider prvenstva, Čelsi, trlja ruke!

Samo su Džejms Milner, sa penala u 51. minutu, odnosno Serhio Aguero, nakon dodavanja Kevina de Brujnea u 69. minutu, danas postigli golove, a krivci za to što ove nedelje na "Etihadu" nismo videli neki pogodak više su Minjole, Kabaljero, stative i sudija Majk Oliver koji je propustio da dosudi možda i nekoliko jedanaesteraca.


Bez obzira na to što su ovim remijem, praktično oba tima daleko od Čelsija, zadovoljstvo na licima Gvardiole i Klopa čije ekipe zaostaju 12, odnosno 13 bodova, s tim da "redsi" imaju i meč više.


Na pitanje novinara posle meča da li je zadovoljan nastupom svoje ekipe, Gvardiola je dao neočekivan odgovor, što je toliko začudilo navijače, da nisu sigurni da li je bio sarkastičan: 

"Ne možete ni da zamislite. Ovo je jedan od najsrećnijih dana u mojoj karijeri. Veoma sam ponosan", kazao je čovek koji je kao trener do sada osvajao 21 trofej, uključujući tri Lige šampiona sa Barselonom.

Gvardiola
Izvor: YouTube



Gvardiola je za Skaj sport rekao da su igrači nakon eliminacije ekipe iz Lige šampiona bili veoma tužni i da nisu mnogo pričali, a da je baš zbog toga naročito ponosan na njih.

Istakao je da "nije ništa posebno" kada pobedite kada ste u seriji, ali nakon takvog poraza...

"Raspoloženje, način na koji smo igrali... Pokazali smo duh koji nismo uspeli da pokažemo u prvom poluvremenu protiv Monaka. Jedan od najsrećnijih dana u trenerskoj karijeri", dodao je Gvardiola.


Zadovoljan je bio i trener Liverpula Jirgen Klop.

"Osvojanje boda protiv ekipe kakva je Mančester siti mislim da bi za bilo koji tim na svetu bilo apsolutno u redu. Mogli smo da pobedimo, jer smo naterali njihovog golmana na izvanredne odbrane u nekoliko navrata... Ali, i Siti je zaslužio gol. Danas su igrale dve vrlo motivisane ekipe koje su želele pobedu do poslednje sekunde", rekao je Klop.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC