• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pastore čuva PSŽ u trci za titulu (VIDEO)

Autor mondo.rs

Asistencijama sjajnog Argentinca, Parižani preokrenuli rezultat u poslednjem meču kola i ostali na tri boda zaostatka za liderom.


Monako je savladao Kaen 3:0, uz još jedan sjajan nastup Kilijana Mbapea (dvostruki strelac), a PSŽ je zadržao korak za "kneževima" pobedivši u nedelju uveče Lion 2:1.

Drugoplasirani Parižani su ostali na tri boda zaostatka za liderom pre sveha zahvaljujući odličnoj igri Havijera Pastorea, koga nije uzdrmao rani gol Aleksandra Lakazeta za vođstvo Liona 1:0.

Na asistenciju dugogodišnjeg ofanzivca PSŽ-a, a nekadašnjeg člana Palerma, rezultat je u 34. minutu izjednačio Adrijen Rabio, dok je Julijan Draksler u 40. postavio konačnih:

PSŽ - LION 2:1 (2:1)

Olimpik Lion uspeo je da nanese Monaku jedini ovosezonski poraz kod kuće, ali taj podvig nije ponovio i na "Parku prinčeva", gde se i dalje možete osetiti žal zbog nedavne i bolne eliminacije iz Lige šampiona.

Duel u Parizu možda bi bio uzbudljiviji u nastavku, da se na povrede nisu požalili strelci Lakazet i Draksler, pa su obojica napustili igru u razmaku od 52. do 54. minuta.

...
Izvor: YouTube



S obzirom na uspehe oba tima iz vrha tabele, temperatura u njihovoj trci za titulu dodatno je podgrejana uoči poslednjih osam kola. Situaciju aktivno prati i trećeplasirana Nica, koja zaostaje za liderom sedam poena.

Rezultati 30. kola:

Kaen - Monako 0:3
Dižon - Sent Etjen 0:1
PSŽ - Lion 2:1

odigrano u subotu

Nant - Nica 1:1
Nansi - Lorijen 2:3
Bordo - Monpelje 5:1
Tuluz - Ren 0:0
Anže - Gengan 3:0

odigrano u petak

Mec - Bastija 1:0
Lil - Olimpik Marsej 0:0

Tabela: Monako 71, PSŽ 68, Nica 64, Lion (-1) 50, Marsej 46, Bordo 46, Sent Etjen 44, Ren 39, Anže 39, Gengan 38, Nant 38, Tuluz 37, Mec (-1) 35, Lil 34, Monpelje 33, Kaen 32, Dižon 28, Nansi 28, Bastija 25, Lorijen 25.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC