• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spavaš li mirno Lionele Mesi?! Ronaldov je bolji!

Autor mondo.rs

Kad su birali smartfon partnere čini se da je Ronaldo povlačio mudrije poteze!

Mesinosi Oppo smartfon i već neko vreme se ne priča o tom kineskom velikom proizvođaču, koji se i dalje nalazi u Top 10 najprodavanijih smartfon marki. S druge strane je Nubia, odnosno njen investitor ZTE, koji je, takođe jedan od najjačih brendova smartfona širom sveta, u poslednje vreme ima sve više dobrih modela, ali i promotera. Poslednji smartfon Nubia M2, prvi Nubia model sa dvostrukom kamerom, reklamira Kristijano Ronaldo i Kinezi su već „odlepili“ za ovim tek najavljenim uređajem.

Pogledajte koji je telefon Ronaldo ranije nosio (FOTO)

To je Android telefon, koji ima 13 MPx kolornu i 13 MPx crno-belu kameru, zajedno sa NeoVision 6.0 kamera tehnologijom, zaštitom od safirnog stakla i f/2.2 optikom. Za selfije je predviđena prednja kamera rezolucije 16 megapiksela, f/2.0 oznake i širokougaonog pokrivanja kadra. Ekran je 5.5 inča dijagonale, na kojoj je Full HD rezolucija, a upotrebljen je AMOLED tip i Gorilla Glass zaštita, navodi GSMArena.com.

Unutrašnjost kuca u ritmu Snapdragon 625 MSM8953 čipseta sa osam jezgara brzine do dva gigaherca, zajedno sa 4 GB RAM i Adreno 506 grafikom.

Memorija od 64 GB lako se proširuje microSD karticom do 256 GB, čije mesto, ako je ne koristite možete da iskoristite za drugi SIM. Nažalost, upotrebljena je Android Marshmallow verzija operativnog sistema, ali bi uskoro trebalo da bude dostupan i Nougat 7.1.1 OS. Preko Android sistema je ubačen Nubia UI 4.0 korisnički interfejs.

Ovo je prvi Nubia telefon koji ima fizičko „Home“ dugme s prednje strane, ali i jedan od prvih telefona na svetu sa Hi-Fi zvukom i posebnim čipom koji podržava Dolby 7.1 reprodukciju zvuka. Ugrađena je baterija kapaciteta 3.700 mAh, koja može brzo da se puni, a tu su i opcije za povezivanje 4G LTE, Wi-Fi dual band, Bluetooth 4.1 LE, GPS, GLONASS, USB Type-C itd.

Cena ovog uređaja sa Ronaldovim potpisom je 405 evra.

I na kraju, ne ostaje puno, nego da konstatujemo da je ovo bolji telefon nego što ga trenutno nosi Ronaldov rival Mesi :)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC