• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naingolan: Razgovarao sam s Konteom

Autor Anadolija

"Ljetos sam razgovarao sa Konteom. Čelsi je bio veoma zainteresovan za mene i htio me dovesti. To je sve što mogu reći", rekao Naingolan

 Radja Naingolan, fudbalski reprezentativac Belgije, priznao je da je tokom ljeta razgovarao sa čelsijem i njegovim menadžerom Antoniom Konteom oko prelaska iz Rome.

Naingolan, koji se nalazi na pripremama reprezentacije, za belgijske medije kazao je i da ga veoma interesuje Premijer liga Engleske.

"Stalno je gledam. Mnogo mojih saigrača iz reprezentacije igra tamo. To je najbolja liga na svijetu. Moramo praviti izbore u životu. Imam dobru sezonu. Kada dođe novi prelazni rok ponovo ćemo razgovarati o mom statusu u Romi. Ljetos sam razgovarao sa Konteom. Čelsi je bio veoma zainteresovan za mene i htio me dovesti. To je sve što mogu reći", istakao je sjajni vezni fudbaler.

Kada je riječ o eventualnom odlasku u Kinu, Naingolan je kazao da trenutno o takvoj opciji ne razmišlja, ali je i dodao da se nikada ne zna.

Naingolan je sa 17 godina iz Belgije došao u Pjaćencu u kojoj je počeo profesionalnu karijeru. Potom ga je put odveo u Kaljarii, a dres Rome nosi od 2014. godine. Za "vučicu" je odigrao 144 takmičarske utakmice i postigao 25 golova. U dresu reprezentacije Belgije do sada je nastupio 24 puta uz šest postignutih golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC