• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koulmen pred Srbiju: Naći ćemo novi put

Autor mondo.rs

Selektor Velsa optimista pred junski meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, iako će njegov tim biti značajno oslabljen.

Žuti karton dobijen dvadesetak minuta pre kraja utakmice protiv Republike Irske (0:0), koštaće Gereta Bejla nastupa na ključnom gostovanju Srbiji u Beogradu 11. juna.

Vels je uz Irce i "orlove" bez poraza na polovini takmičenja u kvalifikacionoj grupi D, ali je na pet utakmica ostvario čak četiri remija i za vodećim tandemom zaostaje četiri boda.

"Zmajevi", stoga, ne mogu sebi da dozvole poraz na stadionu "Rajko Mitić", ali Bejlovo odsustvo biće im ozbiljna otežavajuća okolnost.

As Real Madrida je dao četiri i namestio dva od ukupno osam golova Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a bez njega u startnoj postavi uspeli su da zabeleže samo jednu pobedu u poslednjih sedam godina - 1:0 protiv Makedonije 2013. godine.

Selektor Kris Koulmen, koji je letos doveo Vels do polufinala Evropskog prvenstva, ne samo da ne želi da se preda unapred, već tvrdi da će njegov tim prevazići pomenuti hendikep.

"Kada smo kompletni, znamo da možemo da igramo sa svima. Međutim, od dosadašnjih pet mečeva u grupi, imali smo Arona Remzija samo na dve. Džo Alen je takođe propustio nekoliko utakmica, naravno da će nam mnogo nedostajati Geret Bejl. Moraćemo da pronađemo novi put do željenog rezultata i to ćemo i uraditi", poručio je Koulmen.

Prvi okršaj dve selekcije, jesenas u Kardifu, završen je rezultatom 1:1. Upravo je Bejl bio strelac vodećeg pogotka u 30. minutu, a izjednačio je Aleksandar Mitrović četiri minuta pre kraja.

Osim Srbije i Irske sa po 11 bodova, u trci za Rusiju 2018. su još Vels i Austrija sa po sedam, dok su Gruzija (dva) i Moldavija (jedan) očekivano "otpali".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC