• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogibeljan start, pa - HAOS!

Autor mondo.rs

Kad su na terenu Irci, Škoti, Englezi i poneki snažni Afrikanac...

Sinoć su se u borbi za prvo mesto u škotskom Čempionšipu borili prvoplasirani Hibernijan i prvi pratilac "zelenih", Morton.

Meč je završen 0:0, ali tek nakon što je izbila tuča u kojoj su učestvovali i menadžeri dva tima, poznati kavgadžija iz igračkih dana i vremena kada je trenirao Seltik, Nil Lenon i ništa manje "opasni" menadžer gostiju, Džimi Dafi.

U ovoj mešavini Iraca, Škota i Engleza, arbitar je morao da pokaže dva crvena kartona, a javnost u Škotskoj i jutro posle preokupirana je događajima na "Ister roudu".

Sve je počelo kada je tamnoputi rezervni fudbaler Mortona, Kudus Ojenuga, pogibeljno startovao na Džordona Forstera, što je isprovociralo kapitena Hibsa, Darena Mekgregora, koji je posle kraće rasprave "trznuo" glavom Ojengu.

Kada se igrač Mortona srušio, malo od udarca, malo preterujući, u sve su se umešali i rezervni fudbaleri, članovi stručnih štabova, a najvatreniji bili su menadžeri Lenon i Dafi.

Hibernijan je sakupio 59, Morton 49 bodova. Samo će prvoplasirani direktno nazad u Škotsku premijer ligu, dok će drugoplasirani u baraž sa trećim i četvrtim na tabeli.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC