• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo priznao: Kajem se zbog Švajnštajgera...

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester junajteda sada bi neke stvari uradio drugačije.


Bastijan Švajnštajger nije se naigrao kod Žozea Murinja u Mančester junajtedu, pa je njegova selidba u SAD (u Čikago, kod Veljka Paunovića) bila i ranije očekivana.

Jedan od najvećih nemačkih fudbalera u 21. veku nastupio je ove sezone na samo četiri meča i proveo na terenu ukupno 134 minuta. Gol koji je dao u meču FA kupa protiv Vigana bio je "Švajniju" mala uteha za vreme provedeno na klupi ili (češće) na tribinama.

Sada, kada se Nemac uveliko preselio u Čikago, menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo priznao je da je sa legendom trebalo da drugačije postupa.

"Bastijan je u kategoriji igrača zbog kojih se kajem zbog stvari koje sam uradio. Ne želim da govorim o njemu kao igraču, neću da govorim o njemu kao 'kupovini', već želim da pričam o njemu kao o profesionalcu, kao ljudskom biću", rekao je Portugalac.

Murinjo je otkrio i kako je izgledao njihov poslednji razgovor.

"Pre nego što je otišao, poslednje što sam mu rekao bilo je: 'Jednom nisam bio korektan prema tebi, moram da budem iskren'... Žalim zbog našeg prvog zajedničkog perioda u klubu, a on to zna. Srećan sam da to zna, jer sam mu lično rekao. Nedostajaće mi dobar momak, dobar profesionalac, njegov dobar uticaj na trening - i to veoma dobar uticaj".

Konkretno upitan da li se žali zbog načina na koji je tretirao Švajnštajgera, Murinjo je odgovorio podjednako otvoreno:

"Da, žalim", rekao je Murinjo.

Portugalac je ovako iskren razgovor sa novinarima vodio na konferenciji uoči utakmice protiv Vest Broma, zakazane za subotu u 16 časova. Njegov tim odigraće taj duel bez suspendovanih Zlatana Ibrahimovića i Andera Erere, kao i bez povređenih Fila Džonsa i Krisa Smolinga, koji su probleme zadobili u taboru reprezentacije tokom minule pauze.

Junajted trenutno zauzima peto mesto na tabeli Premijer lige, sa četiri boda i dve odigrane utakmice manje od petoplasiranog Liverpula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC