• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: U Grobare nikada nisam sumnjao

Autor mondo.rs

Trener Partizana pohvalio podršku navijača koju si crno-beli imali u Nišu i istakao da je njegov tim zasluženo pobedio Radnički.

Partizan je 20. avgusta prošle godine poražen u Subotici od Spartaka (2:1). Od tog dana do danas crno-beli ne znaju za poraz.


Marko Nikolić s ponosom ističe podatak da njegova ekipa 24 vezane utakmica (dve u Kupu) nije izgubila. "Parni valjak" je uspeo da trijumfuje i u Nišu, protiv vrlo raspoloženog Radnićkog.

Trener crno-belih je naglasio je podršku Grobara. Zanimljivo da je Partizan na Čairu imao čak i bolju podršku nego na većini utakmica u Humskoj.

"Podrška je bila fantastična. Svaka čast navijačima Partizana. U njihovu podršku nisam ni sumnjao, jer se bliži kraj prvenstva. Ona je potrebna pre svega igračima na terenu", pohvalio je Nikolić navijače.

O utakmici je rekao: "Promašili smo mnogo dobrih prilika na početku. Radnički je imao samo jednu pred kraj prvog dela. U drugom smo opet krenuli agresivno, zasluženo pobedli i sad idemo da se oporavimo, jer nas već u sredu čeka meč na veštačkoj travi."


Milan Rastavac svestan je da je Partizan stvorio više prilika.

"Partizan je, objektivno, stvorio više šansi. Imali smo i mi prilike, nismo ih materijalizovali , a uz to je relativno jeftin primeljen gol nešto što protiv Partizana teško možete da istrpite. A da očekujete bolji rezultat", rekao je  Rastavac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC