• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko: Titula prvaka? Sve je moguće...

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Sve je moguće do kraja sezone. Imaćemo i utakmicu sa Juventusom. Poslije tog meča sve bi moglo biti jasnije. Moramo vjerovati u sebe", rekao je Edin Džeko, napadač Rome i kapiten Bosne i Hercegovine.

Edinu Džeki pogodak u 31. kolu prošlog vikenda protiv Bologne bio je 24. u Seriji A ove sezone, te dijeli prvo mjesto na listi strijelaca italijanskog šampionata sa Andrea Belottijem.

Drugoplasirana Roma sedam utakmica prije kraja prvenstva za liderom Juventusom zaostaje šest bodova. Ipak, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine vjeruje da nada posljednja umire, odnosno da bi Roma možda mogla i do osvajanja titule, tim prije što će imati i direktni duel sa "Starom damom" iz Torina.

"Sve je moguće do kraja sezone. Imaćemo i utakmicu sa Juventusom. Poslije tog meča sve bi moglo biti jasnije. Moramo vjerovati u sebe", izjavio je Džeko i dodao:
"Ako ne dođemo do trofeja veoma je bitno da budemo drugi u prvenstvu. Imali smo zgusnut raspored utakmica u Kupu Italije i Ligi Evrope. Italijanski savez nam sa nekim od termina utakmica nije htio izaći ususret i to nam je napravilo probleme".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC