• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Nije bio faul za crveni

Faul Nemanje Vidića na Gabrijelu Agbonlahoru jedna je od tema koje zaokupljaju engleske medije poslije finalne utakmice Liga kupa.

 Vidić: Nije bio faul za crveni Izvor: MONDO

Napadač Aston Vile u četvrtom minutu je pobjegao Vidiću i ustremio se ka golu, a onda usporio i dozvolio štoperu "đavola" da ga stigne, uhvati za dres sa leđa, potom ukliza i obori ga.

Sudija Fil Daud pokazao je na "bijelu tačku", ali je srpskog reprezentativca poštedio kartona, čak i žutog...
"Mislim da ćemo se svi složiti da je to bio prekršaj za crveni karton i da je Junajted trebalo da ostane sa desetoricom. Nije bilo prostora za drugačije viđenje situacije. Ali inače dobri sudija donio je lošu odluku", vajkao se menadžer Vile, Martin O'Nil.

"To je bio ključni detalj. Mi postižemo gol, oni ostaju sa igračem manje skoro cijelu utakmicu i šta bi se dogodilo? Ovako će sve biti zaboravljeno za dvije do tri nedelje, a trofej će ostati kod njih". Mančester junajted na Vembliju je pobijedio rezultatom 2:1, mada je vrlo rano primio gol.

Nemanja Vidić smatra da je Daud ispravno postupio u spornoj situaciji. "Faulirao sam ga sprijeda, a ne od pozadi. Da sam ga oborio sa leđa, onda bi to bilo za crveni karton. Mislim da je on u trenutku prekršaja otišao u stranu, da nije išao pravo na gol", rekao je Vidić i dodao da će "snimak bolje pokazati" ko je u pravu.

Štoperi Vile Karlos Kueljar i Ričard Dan imali su oprečna mišljenja...

"Po mom mišljenju, to je bilo za penal uz isključenje. Videli ste zbog čega je u subotu isključen Beleti (iz Čelsija). Ovo je bilo još očiglednije. Ali dvojica sudija donijeće dve različite odluke. Ko zna šta bi se dogodilo da smo ostali sa igračem više".

Dan je izjavio da upravo brojčana prednost možda ne bi ništa značila njegovom timu.
"U prvenstvu smo protiv Junajteda imali igrača više, pa opet nismo pobijedili. Možda je i ovaj start bio za isključenje, ali ljepše je kada se igra 11 protiv 11".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC