• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Liga šampiona za savršen kraj sezone

Autor mondo.rs

U Mančester junajtedu imaju jasan cilj...

U finalu Lige Evrope, 24. maja u Stokholmu, sastaće se Mančester junajted i Ajaks. I jedni i drugi mogli su polufinalima da naprave od gotovog veresiju, ali su imali sreće...

Ajaks je posle 4:1 u Amsterdamu protiv Olimpik Liona, u Francuskoj izgubio 1:3, dok je Junajted posle 1:0 u Vigu, na Old Trafordu odigrao 1:1 sa Seltom.

Gosti su do izjednačenja stigli u 88. minutu i potom u poslednjim sekundama imali šansu za pobedu, koja bi ih odvela u prvo finale nekog međunarodnog takmičenja ikada. Na sreću "crvenih đavola", Džon Guideti se spetljao pred golom i propustio priliku da postane heroj Selte...

Sudbina je htela da Mančester junajted dođe u priliku da osvoji jedini trofej koji nedostaje u klupskim vitrinama.

"Mančester junajted je imao mnogo polufinala i finala, ali očigledno nije imao važniji meč od ovog protiv Selte, kao i ja. Drago mi je što je ekipa u skladu sa tom važnošću imala veliku želju. I kada smo u jednom trenutku imali problem, momci su se mentalnom snagom izborili", izjavio je Žoze Murinjo posle utakmice, a prenosi Skaj Sport.

"Imamo veliku priliku da osvojimo trofej i da se vratimo u Ligu šampiona. To bi bio savršen završetak sezone", podsetio je Portugalac na to da pobednik Lige Evrope ide direktno u grupnu fazu elitnog takmičenja.

Kako stvari stoje, duel sa Ajaksom biće lakši put za Junajted do željenog cilja, pošto je Murinjova ekipa tri kola pre kraja Premijer lige na šestom mestu tabele, sa četiri boda manje od gradskog rivala Sitija, koji trenutno kao četvrtoplasiran tim ima u svojim rukama kvalifikacije za Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC