• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Jagodinci, bolje ćutite

Poslije izjave predsjednika Jagodine da je njegov tim protiv Zvezde pokraden, odgovorio mu sportski direktor crveno-bijelih. "On priča o suđenju!?".

 ZVEZDA: Jagodinci, bolje ćutite Izvor: MONDO

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić odbacio je optužbe predsjednika fudbalskog kluba Jagodina Gorana Milanovića da je beogradska ekipa do pobjede u subotnjem susretu stigla na neregularan način.

"Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku", naveo je Adžić u saopštenju dostavljenom agenciji Beta.

"Vjerujem da će gospodin Milanović razmisliti kada sljedeći put bude koristio taj termin uz ime Crvene zvezde, jer je on daleko primjereniji onome što je on radio prošle godine", dodao je Adžić, ne želeći da precizira na šta misli.

Milanović je ranije ocijenio da je sudija subotnje utakmice 16. kola Jelen Super lige Miodrag Gogić pogriješio kada je dosudio penal za Crvenu zvezdu, koji nije iskorišćen, ali i prekršaj poslije koga je Nikola Ignjatijević postigao jedini gol na meču.

Predsjednik Jagodine je, između ostalog, naveo da gledaoci na pojedinim utakmicama, posebno na onima sa klubovima iz Beograda, nemaju šta da vide osim krađe i lopovluka.

"Njegove izjave najbolje govore o njemu samom... Naš subotnji meč je gledalo više publike nego sve ostale utakmice Super lige tog dana, a sigurno nisu došli nisu da gledaju Jagodinu. Osim toga, Goran Milanović je posljednji čovjek u srpskom fudbalu koji ima pravo da komentariše suđenje", istakao je Adžić.

"Jasno nam je i da smo podizanjem Zvezde koja je bila skoro uništena i časnim i poštenim radom poremetili planove mnogih u srpskom fudbalu. Milanovićeva izjava je samo dio plana da se svaki uspjeh Zvezde omalovažava", dodao je sportski direktor Zvezde.
(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC