• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić posjetio fudbalere: Dajte sve od sebe

Najbolji fudbaleri Srbije imali su "ful" program jedinog dana koji su proveli u Beogradu, pred prijateljsku utakmicu sa Alžirom.

 Tadić posjetio fudbalere: Dajte sve od sebe Izvor: MONDO

Poslije popodnevnog treninga, u njihovoj bazi u Kovilovu, posjetio ih je predsjednik Srbije Boris Tadić.

Predsjednik je pred kamerama porazgovarao sa reprezentativcima, selektorom Radomirom Antićem, stručnim štabom i prvim čovjekom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem, a zatim je u hotelu "Prezident" priređena zajednička večera.

"Ne opterećujte se željama naroda, koji bi titule i medalje u svim sportovima mijenjao za titulu prvaka svijeta u fudbalu. Neka vam cilj bude samo da pružite sve od sebe", rekao je Tadić.

Predsjednik se uz to našalio, podsjetivši da je zbog "zalivanja" plasmana na Mundijal šampanjcem, poslije utakmice sa Rumunijom na Marakani, morao da izađe pred sud.

Kako red i tradicija nalažu, kapiten Dejan Stanković uručio je predsjedniku Tadiću novi dres reprezentacije sa brojem 10, kakav će "orlovi" nositi na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.



"Ne idemo tamo samo da bismo učestvovali, nego da napravimo rezultat. Sami smo krivi za to, jer smo u kvalifikacijama stvorili dobar imidž. Krenućemo na šampionat bez obećanja, ali sa velikom željom da pokažemo koliko vrijedimo", odgovorio je Stanković.

Srpska ekspedicija u utorak ujutru leti za Alžir, gdje će se u srijedu od 19.15 časova sastati sa domaćinom, takođe budućim učesnikom Mundijala.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC