• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Svi se žale na suđenje protiv Zvezde

I Partizan nezadovoljan suđenjem na utakmici Zvezda - Jagodina. "Svi tvrde da su oštećeni protiv Zvezde", kaže predsjednik crno-bijelih..

 Đurić: Svi se žale na suđenje protiv Zvezde Izvor: MONDO

Čekalo se dva i po mjeseca da se nastavi Jelen Super liga Srbije, a kada se konačno lopta opet zakotrljala na srpskim fudbalskim terenima, glavna tema je ponovo regularnost takmičenja i suđenje.

Ne stišava se bura nastala poslije utakmice Crvena zvezda - Jagodina (1:0), a za poraz gostujuće ekipe najviše se okrivljuje sudija Miodrag Gogić.

Prvo je predsjednik Jagodine, Goran Milanović, izjavio da je njegov klub protiv lidera prvenstva "pokraden", da je subotnja utakmica pokazala "da klubovi iz unutrašnjosti treba unaprijed da znaju da u Beograd idu po poraz, bez obzira koliko dobro igrali" i da "lopovluk" ne vraća publiku na stadione.

Brzo je uzvratio sportski direktor Crvene zvede, Ivan Adžić, koji je predsjedniku Jagodine poručio da ima vremena da nauči da kada spominje Zvezdu ne treba da priča o "lopovluku", jer se ona time ne bavi.

Sada se u cijelu priču uključio i Partizan, a ova tema trebalo bi da bude glavna na Sekretarijatu kluba iz Humske. Čelnici aktuelnog šampiona su ogorčeni.

Kako sami ističu, crno-bijeli ne žele više da ćute već se spremaju da žestoko reaguju.

"Razgovarao sam sa Milanovićem iz Jagodine, a ranije i sa ljudima iz Rada, OFK Beograda i BSK. Svi su tvrdili da su oštećeni protiv Zvezde. Čak i to da su pet dana prije meča znali ko će suditi njihove mečeve protiv Zvezde. Za Partizan je u jesenjoj sezoni dosuđen samo jedan penal i to na Kup utakmici, pa je priča o tome bespredmetna", kratko je za "Blic" prokomentarisao aktuelna dešavanja predsjednik Partizana Dragan Đurić.

Narednih dana trebalo bi očekivati i zvanično saopštenje iz Humske.

Fudbalsko proljeće tek je počelo. Biće ovo još jedna zanimljiva polusezona u kojoj će se po svemu sudeći više pričati o regularnosti nego o samom fudbalu.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC