• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savićević: Navijaću za Italiju, Srbiju i Sloveniju

"'Orlovi' mogu da iznenade i pozitivno i negativno, Srbi su takvi", kaže Dejan Savićević.

 Savićević: Navijaću za Italiju, Srbiju i Sloveniju Izvor: MONDO

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević smatra da će Srbija biti iznenađenje na Mundijalu, ali nije siguran da li pozitivno ili negativno!

Popularni "Genije" je u intervjuu zagrebačkom "Jutarnjem listu" rekao da će na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta u Južnoj Africi da navija za Italiju, jer je najviše vremena u igračkoj karijeri proveo na "Čizmi".

"Volim Italijane, tamo sam igrao i nekako su mi najbliži. Ali, prije svega, navijaću za Srbiju i Sloveniju. To su tri reprezentacije kojima ću da posvetim najviše pažnje",
rekao je Savićević.

Prema njegovim riječima, najviše šansi za titulu prvaka imaju selekcije Španije, Brazila i Engleske.

"Ne smijemo da zaboravimo Argentinu, previše je tu dobrih igrača da bi igrali sporedne uloge, te Francusku, ma kako bila neubjedljiva u kvalifikacijama".

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Milana i bečkog Rapida smatra da bi Srbija mogla biti prvo iznenađenje šampionata u Južnoj Africi.

"'Orlovi' mogu da iznenade i pozitivno i negativno, Srbi su takvi. Da imaju Mirka Vučinića, koji je uz Niku Kranjčara i Luku Modrića, najbolji u bivšoj Jugoslaviji, te Stevana Jovetića, Simona Vukčevića i Marka Bašu, bili bi u samom vrhu svjetskog fudbala",
podvukao je prvi čovjek crnogorskog Saveza.

Iako "hrabre sokole" žrijeb kvalifikacija za EURO 2012 nije mazio, dodijelivši im Engleze, Velšane, Bugare i Švajcarce, Savićević je uvjeren da sa novim selektorom Cicom Kranjčarom mogu do drugog mjesta.

"Iluzorno bi bilo davati prognoze, a još pogubnije reći da bi sve osim drugog mjesta bio neki tragičan rezultat. Sa svima možemo da igramo, osim Engleske, koja je jedna od najjačih na svijetu. Oni su apsolutni favoriti u našoj grupi, a ostalima predstoji borba za drugu poziciju i plasman u baraž", zaključio je Savićević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC