• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brutalna tuča fudbalerki, pa doživotna suspenzija!

Autor mondo.ba

Fudbalerka Željezničara 2011 iz Bosanske Krupe Silvija Sekačić doživotno je isključena iz fudbala zbog brutalnog napada na rivalku Adnu Ljubanović, igračicu Mladosti iz Nević Polja.

Fotografije tuče fudbalerki na meču Prve lige Federacije BiH za žene između Mladosti iz Nević Polja i Željezničara 2011 iz Bosanske Krupe obišle su cijeli svijet.

Nakon brutalnog napada na rivalku, Fudbalski savez Federacije BiH donio je odluku da doživotno iz fudbala isključi akterku nemilog događaja Silviju Sekačić. Ona je u finišu susreta oborila na zemlju Adnu Ljubanović, tukla je pesnicama, a službena lica i ostale fudbalerke spriječile su teži incident.

Osim ispada na utakmici, Silvija Sekačić je zgrozila sve objavljivanjem fotografija na društvenim mrežama, na kojima pozira kao bokser, uz komentar: "Lagano crveni karton, ako ništa prebila sam je".

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Federacije BiH nakon svega odlučila je da Sekačićevu doživotno udalji iz fudbala, tako da osim bavljenja fudbalom, neće moći da obavlja niti jednu funkciju u nekom od klubova ili saveza.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

MALO JE REĆI PRESTROGA KAZNA ZA SILVIJU TREBALO BI TU GOSPODU ŠTO JE DONJELA TAKVU ODLUKU DOŽIVOTNO ISKLUČITI IZ FUDBALA SKANDALOZNO TO SE SAMO U BIH MOŽE DESITI

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC