• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentativac Nemačke ide iz Bajerna u Lajpcig!?

Autor mondo.rs

Takav transfer dugo nije viđen u nemačkom fudbalu...

Navikli smo poslednjih godina da Bajern Minhen dominira nemačkim fudbalom i bez većih problema dovodi najbolje igrače iz konkurentnih klubova. Neki će reći da imaju potpuno pravo na to, jer - koliko para, toliko muzike - ali ima i onih koji smatraju da Bavarci preteruju i nemaju osećaj za fer-plej.

Kako bilo, njihov način rada je takav i teško da će se promeniti dok ne neko drugi ne počne da uzima najbolje. A, čini se da bi uskoro to moglo da se dogodi, jer je Red Bul Lajpcig ove sezone već pokazao da ima ogromne ambicije.

U debitantskom nastupu među najboljim nemačkim klubovima, Lajpcig je osvojio drugo mesto, a po pisanju nemačkih medija, spreman je da na još jednom polju zapreti velikom Bajernu.

Navodno, 22-godišnji vezista Džošua Kimih želi da napusti Bajern jer nije zadovoljan saradnjom sa italijanskim trenerom Karlom Anćelotijem, a kao mogući novi klubovi standardnog reprezentativca Nemačke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, pominju se Mančester siti i Red Bul Lajpcig.

"Nisam čitao šta pišu mediji i definitivno još nisam otišao iz Bajerna. Više od toga ne mogu da kažem", poručio je mladi fudbaler za "Skaj".

Bavarci su ubrzo reagovali saopštenjem da Kimih, koji je ove sezone bio među standarnijim prvotimcima, ima ugovor do 2020. godine i da će naredne sezone igrati za Bajern.

Videćemo ko je u pravu...

Kimih je fudbalski ponikao u mlađim kategorijama Štutgarta, a zatim je prešao u Lajpcig, za koji je debitovao dok se klub takmičio u trećoj ligi. Potom je igrao i u Cvajti, pre nego što je 2015. prešao u Bajern.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC