• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači "otpustili" trenera, on se ne da

Autor mondo.rs

Komična vest iz hrvatskog fudbala, poput scena iz kultnih domaćih filmova.

Trener Istre iz Pule Mario Tot u utorak je bio na konferenciji za novinare uoči prvenstvenog duela sa zagrebačkim Dinamom i govorio o toj utakmici. Istog dana u popodnevnim časovima saznao je neprijatnu vest - sačekao je papir na koji se potpisalo 22 fudbalera sa izjavom: "Ne želimo te više za trenera".

Igračima je, prenose hrvatski mediji, zasmetalo to što je uprava počela da se meša u sastavljanje tima, a trener je počeo da gura mlađe igrače. Najstariji u ekipi Vanja Iveš se pobunio, pa je suspendovan i nije ga bilo na spisku putnika za meč u Zagrebu.

Potom je usledilo pismo svih igrača koji su podržali Iveša i pobunili se protiv trenera. Ekipa je, navodno, otišla put Zagreba bez trenera, a on je krenuo solo za njom.  

"Razgovaraću sa ekipom da vidim u čemu je stvar. Šire se kojekakve bombastične vesti koje nemaju veze sa istinom. Što se mene tiče, ja ću voditi tim protiv Dinama", rekao je Tot za "Sportske novosti".

Za Tota u Hrvatskoj kruže glasine da je "čovek Zdravka Mamića", prvog čoveka Dinama, i da je zapravo hteo da odstrani iz ekipe sve igrače koji bi mogli da "zapnu" protiv zagrebačkog kluba. Navodno su iz tima udaljeni svi koji su nekada igrali u Rijeci ili su i dalje igrači Rijeke na pozajmici u Puli.

Rijeka i Dinamo se bore za titulu prvaka Hrvatske.  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC