• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poziv Grobarima: Ne ulećite u teren, ne vređajte!

Autor mondo.rs

Organizovana navijačka grupa Grobari Jug pozvala sve koji u nedelju dođu na meč protiv Mladosti iz Lučana da isključivo navijaju za Partizan i pomognu mu da dođu do titule.

 Grobari  Ne ulećite u teren, ne vređajte! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS
Navijači Partizana, bar deo njih, prethodnih godina uzvikuje parole protiv premijera i izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, smatrajući ga odgovornim što su crno-beli u podređenom položaju u odnosu na Crvenu zvezdu, čiji je on navijač. Pre svega, u finansijskom smislu.

Sa tribina se često čuju povici na račun Vučića, a on odgovara: "Uvek sam ja kriv, i kad neko ne osvoji tutlu, i kad mu se ne svira penal... A Partizan je dobio 1,2 miliona evra pomoći kad nisu imali ni evro u kasi".

FK Partizan je apelovao na svoje navijače da više ne viču protiv Vučića, koga su nazvali i "čovekom sporta", a ovom apelu kluba pridružila se i organizovana navijačka grupa sa južne tribine.

U saopštenju, koje je medijima prosleđeno preko portparola kluba, navijači Partizana su pozvani da u nedelju, protiv lučanske Mladosti, grlom i dlanovima pomognu Partizanu da osvoji titulu (matematički je crno-belima potreban još jedan bod), ali i da, u slučaju osvajanja trofeja, ne uleću u teren i ne oštećuju imovinu kluba.

"Naša tribina je vojska našeg Partizana, nismo ni opozicija ni pozicija, nas zanima samo slava i pobeda našeg kluba. Mnogi će sutra pokušati iz raznih svojih interesa da promene tok i navijanje utakmice. Kada pobedimo i svi zajedno osvojimo titulu, nećemo uletati u teren i uništavati travu, golove i kvariti slavlje igrača.Sledeće subote igramo finale Kupa na našem stadionu i ako uništimo stadion neće moći kod nas da se igra finale", navodi se u saopštenju organizovanih navijača.

Ulaz na meč Partizan - Mladost je besplatan. Partizan je danas saopštio da će biti otvorene sve četiri tribine, ali i da svaki gledalac mora da ima ulaznicu, koja se podiže na blagajnama kluba.

Sezonske ulaznice će važiti za utakmicu, koja počinje u 18.30 časova, a TV prenos je na Arena sport 4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC