• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rim se oprostio od TOTIJA (VIDEO, FOTO)

Autor mondo.ba

Rim se oprostio od Frančeska Totija, koji je završio karijeru. Roma pobijedila Đenovu 3:2 i izborila direktan plasman u Ligu šampiona. Džeko vjerovatno najbolji strijelac.

Kao što je najavljeno Frančesko Toti okončao je profesionalnu karijeru. Roma je u dramatičnom meču savladali su Đenovu 3:2 i ovom pobjedom obezbijedili su direktan plasman u Ligu šampiona naredne sezone osvajanjem drugog mjesta.

OPROŠTAJ TOTIJA

Olimpijski stadion u nedjelju se oprostio od legend Frančeska Totija, koji je odigrao posljednji meč u timu za koji je jedino nastupao. Toti je ušao u igru u drugom poluvremenu u 54. minutu umjesto Mohameda Salaha. Njegov ulazak u igru kao i svaki dodir sa loptom do kraja meča ispraćeni su ovajcijama publike sa tribina.

Toti je u par navrata pokazao da i dalje ima “vatre” u nogama i karakteriističnim potezima dizao je publiku na noge. Na kraju meča svi su se podsjetili sjajne karijere, a fudbaleri Rome stali su u špalir da pozdrave kapitena.

...
Izvor: YouTube

Šta reći na kraju nego hvala velikom mastoru sa sve što je pružio u karijeri.

PELEGRI REKORDER

Mladi 16.godišnji napadač Đenove Pjetro Pelegri, koji je u martu napunio tek 16 godina najmlađi je strijelac u ligama petice.

A posljednja utakmica bila je izuzetno dramatična za Romu kao i za njegovog kapitena.

Već u trećem minute utakmice u kojoj se Toti oprostio, možda nagovještaj jedne nove velike karijere. Momak, koji je danas debitovao za Đenovu, ŠESNAESTOGODIŠNJI Pelegri je bio strijelac nakona sistencije Darka Lazovića.

...
Izvor: YouTube

Šok od kojeg su se domači igrači oporavili u 10.minutu. Edin Džeko je postigao 29. go love sezone, kojim je najverovatnije ovjerio titulu najboljeg strijelca Serije A. Pravo čudo treba da se desi da Beloti večeras postigne pet golova protiv Sasuola i pretekne reprezentativca BiH.

...
Izvor: YouTube

Drugi gol za Romu postigao je u 74. minutu Danijele De Rosi. Asistent Edin Džeko za veliku ludnicu na stadionu. U tim momentima Roma je direktno u Ligi šampiona.

...
Izvor: YouTube

Nedugo zatim novi šok u Rimu. Darko lazović je izjednačio i u tim trenucima bio je veoma omražen u Rimu. Kvario je veliko slavlje na oproštaju “Princa Rima”.

...
Izvor: YouTube

Ipak da se sve završi u velikom stilu pobrinuo se Peroti, koji je pobjedonsoni gol za Romu postigao u 90. minute. Asistent ponovo Edin Džeko.

...
Izvor: YouTube

Roma će kao drugoplasirana u Ligu šampiona, dok će kao treći u kvalifikacije Napoli, koji je danas ubjedljivo u gostima pobijedio Sampdoriju 4:2. prvi gol za goste postigao je Mertens. Njegov 28. ove sezone

SERIJA A, 38. KOLO

Nedjelja:

Kaljari - Milan 2:1 (1:0)

/Pedro 17, Pisakane 90+3 - Lapadula (p) 72/

Roma - Đenova 3:2 (1:1)

/Džeko 16, De Rosi 74, Peroti 90 - Pelegri 3, Lazović 79/

Sampdorija - Napoli 2:4 (0:2)

/Kvaljarela 51, Lineti 90 - Mertens 36, Insinje 42, Hamšik 49, Kaljehon 65/

Krotone - Lacio (20.45)

Fiorentina - Peskara (20.45)

Inter - Udineze (20.45)

Palermo - Empoli (20.45)

Torino - Sasuolo (20.45)

Subota:

Atalanta - Kjevo 1:0 (0:0)

/Gomez 52/

Bolonja - Juventus 1:2 (0:0)

/Taider 52 - Dibala 70, Kean 90+4/

TABELA: Juventus (+1) 91, Roma (+1) 87, Napoli (+1) 86, Atalanta (+1) 72, Lacio 70, Milan 63, Inter 59, Fiorentina 59, Torino 50, Sampdorija (+1) 48, Sasuolo 46, Udineze 45, Kaljari 44, Kjevo (+1) 43, Bolonja (+1) 41, Đenova (+1) 36, Empoli 32, Krotone 31, Palermo 23, Peskara 17.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC