• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasing hoće Lekića, a Francuzi Petrovića

Zvezda neće da posluje sa klubom iz Santandera dok ne izmiri dug za Žigića. Monako i PSŽ u redu za crno-bijelog vezistu.

 Rasing hoće Lekića, a Francuzi Petrovića Izvor: MONDO

Sada je nemoguće kupiti igrača, jer je zimski prelazni rok nedavno završen, a do ljetnjeg ima još skoro tri mjeseca. Ipak, to ne spriječava evropske klubove da "vršljaju" po srpskom dvorištu.

Tako su Španci i Francuzi krenuli u ispitivanje terena na Topčiderskom brdu. Očigledno je da žele da reprezentativce Srbije "rezervišu" prije odlaska na Svjetsko prvenstvo gdje bi cijena mogla da im poraste.

Rasing iz Santandera ima prijatno iskustvo sa visokim napadačima iz Ljutice Bogdana. Nikola Žigić je nosio ekipu i bio udarna igla. Sad žele na naprave "reprizu" sa Dejanom Lekićem.

"Konkretnih ponuda za Lekića nemamo. Rasing je samo jedan od tri kluba sa kojima pregovaramo", istakao je sportski direktor Zvezde, Ivan Adžić za beogradske medije.

Takođe, generalni sekretar Andrija Kleut podsjeća da sa Rasingom nema pregovora o novim transferima dok se ne reguliše dug za Žigića.

"Rasing nam duguje još 1,2 miliona evra. Tek kada se to reguliše, a svi rokovi su istekli, možemo da razgovaramo o drugim temama", rekao je Kleut za "Sportski Žurnal".

Isti izvor donosi i vijest da su poslije Španaca i Engleza u red za Radosava Petrovića stali i Francuzi.

Mladog vezistu Partizana žele Pari Sen Žermen i Monako.

"Interesovanja ima sa svih strana, ali dug je put do ponude. Ionako nema svrhe pričati na tu temu do 15. maja", poručio je "gensek" crno-bijelih, Darko Grubor.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC