• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iguain: "My name is Forest, Forest Gump"

Argentinac Gonzalo Iguain po dolasku u Real Madrid dobio je čudan savjet od iskusnog Ruda van Nistelroja, koji podsjeća na izjavu Foresta Gampa!

 Iguain: "My name is Forest, Forest Gump" Izvor: MONDO

Poput Foresta Gampa, koga je tumačio Tom Henks u istoimenom filmu Roberta Zemekisa, čija je mudrost bila "da je život kutija čokolade, jer nikad ne znaš šta te čeka", legendarni centrafor "lala" posavjetovao je mlađeg argentinskog kolegu sa sličnom poslovicom: "Golovi su kao kečap"...

Bez obzira koliko besmisleno izgledalo na prvu loptu, savjet je urodio plodom, pa je mladi Iguain u 18 utakmica za "kraljevski klub" postigao 16 pogodaka u španskom prvenstvu.

Takođe, u srijedu je bio jedini strijelac za "gaučose" u prijateljskom dvoboju sa Njemačkom (0:1).

Iguain je imao samo 19 godina kad je iz River Plate stigao na "Santijago Bernabeu", i uvjeren je da je Holanđanin doprinio da "eksplodira" u igračkom smislu.

"Rud mi je rekao da tretiram golove kao kečap. Nekad se trudite previše, udarate tubu, a on ne izlazi. I onda kad se najmanje nadate, izleti ga previše na tanjir",
izjavio je Iguain.

Argentinac se u stravičnoj konkurenciji izborio za mjesto u "startnih 11" među igračima poput Kristijana Ronalda i Karima Benzeme. Često se u španskim medijima pisalo o njegovom odlasku ovog ljeta u neki od zainteresovanih klubova. Takvih ima mnogo, a najčešće se pominju Mančester siti, Čelsi, Juventus i milanski Inter.

Međutim, Real je navodno ponudio svom napadaču novi poboljšani ugovor, obzirom da je najbolji strijelac ekipe i ozbiljan konkurent za nagradu "Pićići", koja se dodjeljuje prvom golgeteru Primere.

"Nadam se da ćemo postići dogovor što prije je to moguće. Ali moja porodica i menadžer se bave time, moje je da igram fudbal i uživam što je moguće više na terenu", zaključio je
Iguain, koji je rođen u Parizu, ali je u više navrata odbio da nastupa za francuske "trikolore".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC