• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Otkačio" Barsu i Čelsi da ostane u Napoliju

Autor mondo.ba

Reprezentativac Belgije Dris Mertens priznao kako je odbio ponude Barselone i Čelsija, kako bi produžio ugovor sa Napolitancima.

Belgijanac Dris Mertens iza sebe ima sjajnu sezonu, gdje je na 46 mečeva za Napoli u svim takmičenjima postigao čak 34 gola i 15 puta asistirao saigračima.

Sjajne partije "natjerale" su daleko imućnije ekipe da se zainteresuju za omalenog ofanzivca, ali je on ipak odlučio da produži ugovor sa Napolitancima do juna 2020. godine.

"Istina je, Barselona je bila zainteresovana, ali odvijek sam govorio da mi je lijepo u Napoliju. Da sam prihvatio njihovu ponudu, bio bih rezerva Leu Mesiju, Nejmaru i Luisu Suarezu. Ali, ja želim da igram. Bilo bi to sjajno, naravno, ali moj prioritet oduvijek su bili Italija i Napulj, grad u kojem sam uvijek srećan", rekao je Mertens belgijskim novinarima.

Osim Barse, interesovanje je pokazao i Čelsi.

"Mnogi klubovi bili su zainteresovani da me dovedu, naročito iz inostranstva. Htio me je Čelsi, ali Antonio Konte nikad me nije pozvao telefonom. Vjerovatno bih igrao manje da sam otišao u London, tako da sam odlučio da odbijem i njih", dodao je Mertens, koji je u Seriji A u nedavno završenoj sezoni postigao 28 golova, samo jedan manje od prvog strijelca lige Edina Džeke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC