• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alen Stevanović: Evropa je naša obaveza

Autor mondo.rs

Fudbaler Partizana se oporavio od povrede zbog koje je propustio drugi deo sezone. Na raspolaganju je novom treneru i na početku priprema najavljuje nove uspehe "parnog valjka".

 Alen Stevanović: Evropa je naša obaveza Izvor: MN PRESS

Alen Stevanović ponovo je u punom pogonu.

Vezni fudbaler Partizana stigao je potpuno oporavljen od teške povrede na prozivku pred početak letnjih priprema. Stevanović je u martu mesecu, na 153. "večitom" derbiju, obnovi staru povredu zbog koje je bio odsutan do kraja sezone.

Sada je spreman i na raspolaganju je novom šefu stručnog štaba Miroslavu Đukiću.

"Ovo je moj prvi trening sa ekipom posle oporavka od povrede. Radim lagano i nadam se da će sve da bude u redu. Doktor kaže da je povreda sanirana, ne osećam bolove... Uz jače treninge, ojačaću i biće sve kako treba", počeo je Stevanović.

PARTIZAN: Počela operacija "Liga šampiona" (FOTO)


Nije mogao da pomogne ekipi u odlučujućim utakmicama na oba domaća fronta, gde su crno-beli odneli pobede.

"Trofeji su zasluga celog tima. Počelo je jako loše, ali su posle stvari došle na svoje. Herojski smo izdržali pritisak, radili smo odlično, bili fokusirani na uspeh, čekali i dočekali kiks Crvene zvezde. Bila je to istorijska sezona za Partizan i mnogo mi je drago toga", ocenio je vezni fudbaler.

 Nije mu bilo lako da sa strane gleda drugare u borbi za trofeje.


"Izuzetno napeto. Kada su mi posle derbija rekli da je sezona završena za mene, bilo mi je jako teško. Ostao sam uz momke, verovao u njih i mnogo sam srećan što su uspeli da iznesu taj teret i osvoje oba domaća trofeja".

Stevanović kaže da je obaveza svakoga ko radi u Partizanu i nosi crno-beli dres da teži igranju u grupnoj fazi jednog od dva evropska takmičenja.


"Tako mora da bude! Dobro znate kakav je Partizan klub i šta se od nas očekuje. Pred nama je teška sezona. Mora da se odbrani 'dupla kruna' i da se dokažemo u Evropi", rekao je Stevanović i naglasio:

"Partizan je klub koji uvek teži i mora da teži da igra grupnu fazu u Evropi. Pre dve godine se videlo da možemo da igramo grupnu fazu Lige Evrope, kada nas je jedan gol delio da prezimimo u takmičenju. Od tada se dosta toga promenilo, smirila se situacija u klubu, osvojeni su trofeji. Napredovali smo, verujem da imamo mnogo veće šanse, ali sve zavisi od nas".

Stevanović je prošle zime bio na pragu odlaska iz Partizana.

"Ne znam šta se dogodilo... Dete sam ispisao iz vrtića, kupili smo karte, ali se nešto izjalovilo. Nije bilo suđenje tada da idem, ostao sam, imam još godinu dana ugovora i čekam svoju šansu".

Još se nije dobro upoznao sa Đukićem.

"Prvi put sam ga danas video, kao i većina momaka. Znamo koliko znate i vi, to što je rekao u javnosti. Imamo mesec dana priprema da ga upoznamo, vidimo njegove zamisli, detalje. Mi smo tu da slušamo i radimo", podvukao je 26-godišnji Alen Stavenović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC