• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pandurović u Partizanu: Kao da nisam odlazio

Autor mondo.rs

"Đukić je oduvek težio da se igra napadački, na gol više. Potpuno se slažem s njim i zašto da ne probamo da odigramo kao leta i jeseni 2007", kaže Goran Pandurović, prvi Đukićev asistent.

 Goran-Pandurovic-ponovo-u-Partizanu Izvor: MN PRESS

Goran Panudrović opet je deo Partizana.

Posle nekoliko godina vratio se u Humsku da bude prvi pomoćnik novom treneru Miroslavu Đukiću. Bio je deo stručnog štaba crno-belih i pre deset godina, kada je Đukić prvi put vodio Partizan, ali tada kao trener golmana.

Posle toga sarađivao je sa Aleksandrom Stanojevićem, s kojim je nastavio saradnju i u inostranstvu.

 Posle nekoliko godina odsustva iz srpskog fudbala i Partizana, kaže da ima osećaj kao da nikada nije napuštao klub.


"Upravo pričam sa Slobom Brankovićem, koji se takođe vratio, a vratio se i Đuka... Imam utisak kao da nisam ni mrdao odavde. Jedina je razlika što ne znam igrače kao ranije, ali vrlo brzo ću ih upoznati, tako da ćemo doći na nivo od ranije", smeška se nekadašnja "jedinica" Partizana i reprezentacije Jugoslavije.

Pandurović je bio prvi koga je Đukić pozvao da nastave posao započet 2007. godine.

"Vratio sam se na Đukićev poziv. Brzo smo se dogovorili, poznajemo se dugo. Potreban mu je čovek u kojeg ima poverenje, jednostvano smatra da mogu nešto da doprinesem i ja ću se potruditi da mu pomognem", dodaje on.


Uloga koju će imati u stručnom štabu nije strana Goranu Panduroviću.

"Bio sam pomoćni trener u Radu, u Smederevu, sa Stanojevićem četiri godine... Nije nova funkcija, možda za neke ljude koji nisu upućeni."

Želja svih u stručnom štabu je da Partizan igra još lepše i efikasnije.

"Nezahvalno je prognozirati, a posebno kada je Partizan u pitanju. Imamo želje i ambicije, smatramo da ima potencijala da sve može da se podigne na viši nivo. Partizanova publika ima visoke kriterijume i zahteve. Voli da se igra napadački, na gol više, a to je oduvek bio Đukićev cilj. Potpuno se slažem s njim i zašto da ne probamo da odigramo kao leta i jeseni 2007, kada je Đuka bio prvi put u Partizanu."

PARTIZAN: Počela operacija "Liga šampiona" (FOTO)

Pandurovićeva specijalnost su golmani i nema sumnje da će Nemanja Jovšić imati veliku pomoć od prvog asistenta Miroslava Đukića.

"Nisam bio u Srbiji četiri godine. Velika je vremenska razlika u Kini, pa nisam uspevao lepo da ispratim dešavanja. Rezultatski sam pratio, ali nisam bio posvećen i angažovan. Gledao sam nekoliko utakmica pred kraj sezone... Da sam znao da ću da se vratim u Partizan više bih pažnje obratio na sve segmente i igrače. Ima vremena, upoznaću igrače, samim tim i golmane", rekao je Goran Pandurović.  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC