• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvo pojačanje Barse - njen bivši igrač!

Autor mondo.ba

Đerar Deulofeu vraća se na Nou Kamp.

Barselona je odlučila da aktivira povratnu otkupnu klauzulu za mladog reprezentativca Španije Đerara Deulofeua, koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Milanu iz Evertona.

Podsjetimo, 23-godišnji vezista na "Gudison park" prešao je za šest miliona evra, a duplo više Barsa je platila timu iz Liverpula da ga vrati na Nou Kamp.

Vicešampion Španije odlučio je da vrati fudbalera u svoje redove, ali pitanje je da li će ga i zadržati ili odmah preprodati, s obzirom da se za njegove usluge interesuju brojni klubovi, među kojima je najuporniji upravo Milan. Trener Vinćenco Montela želio je da zadrži Deulofeua na "San Siru", ali očigledno će morati da potraži neko drugo rješenje na sredini terena.

Momak koji je prošao omladinsku školu u La Masiji teško da ima mjesta u startnih 11, pa i to može biti jedna od ključnih odluka kada je u pitanju njegov ostanak ili odlazak iz Katalonije.



Tako je završena saga o igraču sredine terena, koji je imao odličnu sezonu u dresu "rosonera", a onda i zablistao na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine, koje se odigrana u Poljskoj.

Deulofeu je sa reprezentativnim kolegama izborio finale EURA, gdje će večeras od 20:45 igrati protiv Njemačke, nakon čega će se pridružiti novim-starim saigračima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC