• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac glumio Partizan, prvi remi na Zlatiboru

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac protiv Budućnosti iz Podgorice, koja se sprema za dvomeč sa beogradskim Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, na Zlatiboru remizirao u prijateljskom meču 2:2 (1:2).

 FK Borac FK Budućnost Podgorica 2:2 prijateljska utakmica na Zlatiboru Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučki Borac na pripremama na Zlatiboru odigrao je treću kontrolnu utakmicu, u kojoj je tim Željka Vranješa odigrao neriješeno sa crnogorskim šampionom Budućnosti 2:2 (1:2).

Ekipa iz Podgorice, koja je u završnoj fazi priprema za start kvalifikacija u Ligi šampiona, gdje će u dvomeču 11. i 18. jula igrati protiv beogradskog Partizana, dva puta je vodila, ali su "crveno-plavi" uspjeli dva puta stići zaostatak, a malo je nedostajalo da ga i prestignu.

Između dva pogotka Crnogoraca, u 7. i 20. minutu, gol za Banjalučane postigao je Bojan Puzigaća u 10. minutu iz slobodnog udarca. Isti igrač mogao je i do drugog gola, ali u 60. minutu nije uspio da iskoristi jedanaesterac.

Konačnih 2:2 postavio je Boris Raspudić petnaestak minuta prije kraja susreta, u kojem su Banjalučani pružili dostojan otpor najboljem timu iz Crne Gore.

Borac je meč počeo u sljedećem sastavu: Avdukić, Dujaković, Janičić, Ojdanić, Puzigaća, Guberac, Radulović, V. Danilović, Veselinović, Galešić, Karić.

Do kraja priprema na Zlatiboru Borac će igrati protiv Javora iz Ivanjice, nakon čega se ekspedicija vraća u Banjaluku, gdje će odraditi završni dio priprema pred start premijerligaške sezone 22. jula i meč sa zeničkim Čelikom.

"Utakmica protiv Budućnosti bila je tvrda, sa dosta faulova. Viđena su četiri gola, dva puta smo gubili, ali smo uspjeli da se vratimo i pokažemo da imamo karakter. Naivno smo primili golove, jedan smo postigli iz igre, a drugi iz akcije kod slobodnog udarca, gdje sam ja uspio da zatresem mrežu, što me izuzetno raduje na polju samopouzdanja. Na kraju smo mogli i da pobijedimo, ali nas sreća nije poslužila jer smo pogodili stativu i promašili jedanaesterac", rekao je kapiten Borca Boris Raspudić.

"Dominirali smo po pitanju posjeda lopte i šansi, posebno u drugom poluvremenu. Zadovoljan sam onim što je ekipa pružila, naročito trkom. Lopta bolje "sluša" nego što je to ranije bio slučaj, igrači se sve bolje upoznaju, tako da generalno situacija ide u željenom smjeru", izjavio je poslije meča trener Banjalučana Željko Vranješ.

Dosadašnji test mečevi Borca na Zlatiboru:

Borac - Konkordija Kjažna 1:0 (Mirković)
Borac - SPF Nezavisnost 0:1

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miroslav Bojko

Bravo momci...Puzara ljubi brat.

Bravo Borac

Borac vise od igre i 5-6 sansi, promasen penal i stativa, Buducnost sem golova nista. Galesic igracina

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC