• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda vodi 3 nova igrača u Kazahstan!

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih Vladan Milojević imaće najmanje trojicu novih igrača na raspolaganju za 2. kolo Lige Evrope.

 Zvezda dovela Jovičića i Babića Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Utakmica za glavobolju navijača, pa vesti kao lek protiv mamurluka narednog jutra.

Posle alarmantnog izdanja na Malti, fudbaleri Crvene zvezde izborili su plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem će se sastati sa kazahstanskim Irtišom, a na dug put krenuće ne jedan, već trojica novih igrača.

Pored ranije angažovanog Aleksandra Pešića, menadžment kluba uspeo je u kratkom roku da završi pregovore i sa štoperom Srđanom Babićem iz Real Sosijedada i sa vezistom Brankom Jovičićem iz Amkara, koji će prema saznanjima Monda uspeti da ostvare transfere na vreme kako bi bili "dopisani" u igrački kadar pre polaska na put (sreda, 12. jul).

Jedino što bi u tome moglo da ih spreči su lekarski pregledi na koje je Jovičić već poslat, dok će Babić pre toga obaviti finalne pregovore na stadionu, danas između 13 i 14 časova.

Babić u Beograd stiže na jednogodišnju pozajmicu posle čega će biti otvoreni pregovori i o eventualnom otkupu ugovora, dok se u Jovičićevom slučaju radi o obeštećenju, a portal "Mozzartsport" navodi da se radi o sumi od oko pola miliona evra.

Povezane vesti

Dolazak Jovičića u isto vreme znači i da je Mičel Donald završio pregovore oko prelaska u Genčlerbirligi, jer ne samo da se Jovičićevo i njegovo mesto u timu podudaraju, već je i Crvenoj zvezdi bilo potrebno obeštećenje od turskog kluba da bi "pokrila" pregovore sa Amkarom.

U broju od petka, list "Informer" objavio je da Crvena zvezda eventualne bonuse od UEFA na osnovu plasmana u Ligi Evrope neće dobiti, već će oni automatski biti prosleđeni menadžeru Milanu Ćalasanu, kojem crveno-beli duguju procenat (50 odsto) od transfera Nikole Žigića u Valensiju.

To u velikoj meri govori i o mogućnostima koje su ovog leta pred generalnim direktorom kluba, Zvezdanom Terzićem, međutim to u isto vreme ne znači i da će crveno-beli odustati od namere da se i posle meča sa Irtišom dodatno pojačaju - pregovori sa Markom Bašom, Nikolom Vujadinovićem i Goranom Čaušićem i dalje su u toku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC