• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučinić: Osveta Mančesteru!

Mirko Vučinić spreman je da u četvrtfinalnom okršaju Lige šampiona sa Mančester Junajtedom zameni povređenog Frančeska Totija.

 Vučinić: Osveta Mančesteru! Izvor: MONDO

Crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić zauzeće mesto u startnoj postavi Rome na prvom meču četvrtfinala Lige šampiona sa Mančester Junajtedom.

On će zameniti povređenog kapitena Frančeska Totija i dati sve od sebe da se njegova ekipa revanšira "crvenim đavolima" za prošlogodišnji poraz od 1:7 u istoj fazi takmičenja.

Vučinić je sa četiri gola najbolji strelac Rome u Ligi šampiona, ali prošle nedelje nije igrao za Crnu Goru na prijateljskom susretu sa Švedskom, a odmarao je i u subotnjem duelu Serije A sa Kaljarijem.

"Nemam nikakvih fizičkih problema i srećan sam što sam u mogućnosti da igram protiv ekipe koja nam je prošle godine dala sedam golova. Sada imamo šansu da se osvetimo. Kada igrate velike utakmice protiv prestižnih protivnika, ne možete izaći na teren, a da niste 100 odsto spremni", rekao je Vučinić.

Napadač Rome je prošle sezone postigao pobedonosni pogodak u prvoj utakmici, koju je Roma dobila rezultatom 2:1.

Roma i Mančester Junajted jesenas su bili u istoj grupi prve faze takmičenja, tako da će u utorak na Olimpiku odigrati peti meč za godinu dana.

Na Old Trafordu je bilo 1:0 za Mančester (strelac Kristijano Ronaldo), dok je utakmica u Rimu završena bez pobednika - 1:1.

Prošlogodišnji susret u Rimu obeležili su i sukobi navijača, pa će italijanska i engleska policija sarađivati u pokušaju da spreče nerede.

Utakmici će prisustvovati i predsednik UEFA Mišel Platini, a pominje se i mogućnost da Rim, ako se neredi ponove, izgubi organizaciju finala Lige šampiona 2009. godine.

(Beta-AP, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC