• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukaku: Za Murinja i kroz zid

Autor mondo.rs

Novi centarfor Mančester junajteda rekao je da nesuglasice iz perioda provedenog u Čelsiju neće uticati na njegovu saradnju sa portugalskim trenerom.

Romelu Lukaku (24) u Los Anđelesu je odradio prvi trening sa ekipom Mančester junajteda, otkako je ozvaničen njegov transfer iz Evertona "težak" 85 miliona evra.

Belgijski napadač će drugi put u karijeri sarađivati sa Žozeom Murinjom, koji ga je leta 2013. zatekao na Stamford Bridžu, kada se vratio tamo nakon pet sezona rada u Interu i Realu.

Lukaku je iz Čelsija išao na pozajmice u Vest Bromvič i Everton, da bi 2014. definitivno "digao sidro", pošto nije uspeo da izbori mesto u prvom timu.

Murinjo je tada doveo u pitanje mentalitet i odlučnost tamnoputog golgetera, koji je sada izjavio kako je upravo "Specijalni" jedan od razloga njegovog dolaska na Old Traford!

"Radio sam sa Murinjom kada sam imao 20 godina. Nije išlo kako sam očekivao, ali to smo prevazišli. Imamo sjajan odnos. On zna da ću za njega ići i kroz zid. Uzbuđen sam što ćemo sarađivati i što ću napredovati. Želim da se borim za trofeje, da budem u svlačionici sa sjajnim igračima i sjajnim ličnostima. To će mi pomoći da postanem bolji", rekao je Lukaku.

Momak za koga je bio zainteresovan i Čelsi (menadžer Antonio Konte traži naslednika Dijega Koste), prošle sezone je bio drugi strelac Premijer lige sa 25 golova, a Everton je sezonu završio na sedmom mestu.

Junajted je bio šesti na tabeli, ali se plasirao u Ligu šampiona kao osvajač Lige Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC