• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda sa Jovičićem, ali bez Pešića kreće na put

Autor mondo.rs

Crveno-beli saopštili spisak igrača koji konkurišu za mesto u timu protiv Irtiša iz Pavlodara.

 Zvezda sa Jovičićem, bez Pešića kreće na put Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu kreću na dalek put do Kazahstana, gde će u četvrtak od 16 časova po našem vremenu igrati protiv Irtiša iz Pavlodara prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Vladan Milojević za ovu utakmicu, kao i revanš, neće moći da računa na Marka Gobeljića koji je dobio direktan crveni karton na Malti, a izostavljena su i dvojica nedavno pristiglih igrača - Srđan Babić i Aleksandar Pešić. Prvi još nije potpuno spreman za takmičarske utakmice, a drugi ima lakšu povredu koju je "zaradio" u prijateljskoj utakmici protiv Dinama iz Pančeva pre nekoliko dana.

Za razliku od njih dvojice, vezista Branko Jovičić verovatno će dobiti priliku da debituje, pošto je i sam na konferenciji za medije istakao da je fizički spreman, a nalazi se na spisku putnika.

U tim se posle pauze zbog pregovora u Turskoj vratio Mičel Donald, kao i Gelor Kanga, koji je propustio veći deo priprema, a potom i putovao u Pariz gde mu se porodila supruga.

Evo spiska svih igrača na koje Milojević računa za prvu utakmicu protiv Irtiša: Filip Manojlović, Damir Kahriman, Dušan Anđelković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Abraham Frimpong, Damjan Le Talek, Mičel Donald, Uroš Račić, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Branko Jovičić, Džon Ruiz, Slavoljub Srnić, Nemanja Milić, Rikardinjo, Luka Adžić, Ričmond Boaći, Vanja Vučićević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC